Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Efsane oyuncu Ronaldo'nun göbekli hali olay oldu!

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,976
178,160
113

FIFA tarafından üç kez dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Ronaldo, futbolu bıraktıktan sonra tanınmaz hale geldi. Brezilya basınına futbola dönmek istediğini belirten 43 yaşındaki isim, "Futbolu çok seviyorum, benim için futboldan kopmak çok zor. Ancak geçirdiğim sakatlıklar nedeniyle çok acı çektim." demişti.

Tatilini İspanya'nın Formentera Adası'nda geçiren Ronaldo'nun göbekli hali kameralara yansıdı. Sosyal medyada Brezilyalı efsanenin bu hali eleştirilirken futbolseverler Ronaldo'nun futbola dönmesinin zor olduğu konusunda birleşti.

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,172
1,356
113
Bir futbolseverin içinde uktedir Ronaldo. O kadar ağır sakatlıklar yaşamasa kimbilir nelee gösterirdi bize. Sakatlıklara rağmen inanılmaz bir iz bıraktı. Şu adamın top sürüsüne bakar mısınız. Topla dümdüz gidiyor kimse de durduramıyor. Çok başkaydı.

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
305
83
Dün gibi hatirlarim Real Madride Nazario olarak geldi Ronaldo oldu bence :) 1 ay onceki halini gordum tabiri caizse nefes aldigi yer ağzı degil . Ama hayatimda izledigim en rahat en iyi gol vurusunu yapabilen adam. Hani basketbolcular icin tutulan bir yuzde var furbolcular icin tutulsa en yuksegi Ronaldo cikar.bana gore.

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,923
113
O göbekle süper lig de en az 15 gol atar