Nasıl ödendi laÇekim ödendi paylaşan arkadaşa teşekkür ederim
Nasıl ödendi laÇekim ödendi paylaşan arkadaşa teşekkür ederim
Banka havalesi iptal etti canlı destek kripto ile çek dedi 30 dakikada geldi reisNasıl ödendi la
Bana kripto ile dedi güncelleme var falan hahah sende de iyi şans varÇekim ödendi paylaşan arkadaşa teşekkür ederim
He kripto ile çektin onu paraya mı çevirdin ilginç he benim hesabım yok kripto olsa çekerdimBanka havalesi iptal etti canlı destek kripto ile çek dedi 30 dakikada geldi reis
Nanay be kanka 250 TL için de kripto mu denir AMK asayiş berkemal kripto hesaplarına iş oluyorlar şimdi de iki yüz elli TL biz verelim ona o zaman ,🤔😂😂😂asayiş berkeMALBanka havalesi iptal etti canlı destek kripto ile çek dedi 30 dakikada geldi reis
Bana oynamaya devam edebilirsin dedi devam edip sifirlayacağım ödemekten kurtulsun hahaha belki tutar diye oynatmıyor oyuna da giremiyorumBonusu nerden aliyonuz
Adam ödediler diyor ama kripto ile ben yazdım 15 dakika da çözülür dediBaşkan konu kilit site demo...
Hiç Bir cacık olmaz bu efordanBaşkan konu kilit site demo...
Kasayı neden sifirladi o zaman puhahahah ya bıraksınÇekimler sadece kripto ileymis başka seçenek yok kripto
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına servis sağlayıcımızda kısa süreli güncelleme mevcuttur.Kısa süre sonra gerekli düzenlemeler sağlanacaktır. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz dedi destekBu nasıl bi sitedir. Sadece demo oyun oynatıyor 😁😁
Demo dışındaki gerçek oyun da eklendi düzeliyor yavaş yavaşbonusu aldik ta sitede oyunlari açmıyor bonus alındı ama görünmüyor
Düzeldi ara ara düzeliyor sweet dicede oynadım demin ara ara kontrol edinbonusu aldik ta sitede oyunlari açmıyor bonus alındı ama görünmüyor