3 buçuk saat oldu halen bekliyorumKanka kac dakıkaya ekliyor fs yi
3 buçuk saat oldu halen bekliyorumKanka kac dakıkaya ekliyor fs yi
reis suanki konu 500 spin deneme verildi 500 tl cekim yaptim sildiler illa yatirim yapincami mağdur olunuyo bu kazancı silmeye haklari varmıne kadar yatırım yaptın dostum
ne kadar çekim veriyorsun
sorunun nedir tam olarak
Başka sponsorun linkinden üye olup burda adama niye sinirleniyorsunreis suanki konu 500 spin deneme verildi 500 tl cekim yaptim sildiler illa yatirim yapincami mağdur olunuyo bu kazancı silmeye haklari varmı
bizim linke özel verilmemiş deneme bonusu dostumreis suanki konu 500 spin deneme verildi 500 tl cekim yaptim sildiler illa yatirim yapincami mağdur olunuyo bu kazancı silmeye haklari varmı
onu biliyorum sizin yapabilceginiz bisi yokmu sonucta bunlar sahtekar yapilan şey sahtekarlik uyari olsun yatırım yapacaklarabizim linke özel verilmemiş deneme bonusu dostum
bizim lnkten üye olmamışsın
çünkü bizim linke özel bonus verilmemiş siteye sorduğumuzda
Yok kardeşim maalesefonu biliyorum sizin yapabilceginiz bisi yokmu sonucta bunlar sahtekar yapilan şey sahtekarlik uyari olsun yatırım yapacaklara
sağlık olsun biz yapılanı söyleyelimde piyasada hangi site nedir insanlar bilsinYok kardeşim maalesef
link atar mısın dm2 dk da eklendi otoEkli dosyayı görüntüle 718229
Red link atarmisin dmkayıt olduktan sonra gates 1000 de 500 freespin veriyor çıkan kazançla çevrim yapmadan direkt çekebilirsiniz ben 500 tl çektim geldi
DmÇekim verdim inşallah gelir 697 freespin çıkışı 500 çekim verdim emeğine sağlık bro
Kanka link atarmisin300 lira verdi 500 turda hic bonusa girmesi direk çekiliyormu bu min muhabbeti varmı acaba
kral konuda dediklerine göre çevrim yok max çekim 1000tl300 lira verdi 500 turda hic bonusa girmesi direk çekiliyormu bu min muhabbeti varmı acaba
Banada atarmisin kna bulursanızkral konuda dediklerine göre çevrim yok max çekim 1000tl
sen de bi link gönder dmden ref
Özel linkle veriliyor fslerkayıt olduktan sonra gates 1000 de 500 freespin veriyor çıkan kazançla çevrim yapmadan direkt çekebilirsiniz ben 500 tl çektim geldi