- 37,616
- 25,015
- 113
Kef 75
Aklıma o an onlar geldi gardaşım yoksa forumda hangi birini etiketleyeyimBizi etiketlemedigin için gülücük attım cano tekrardan bol şanslar
Buda güzel gidiyor bol şansBu geldi diğer kuponu tekrar atıyorum bunu da getirelim
Hemen hemen 2 katı kâr için değer dost . İzlanda da umarım bir yamuk yapmazlarYani biz 400*5 isterken 2600*2 yapmaya çalışıyoruz ha yine kâr kâr tabiki ama çok ecel teri döktük
Umarım güzel gidiyor cortlamaz ise iyi 😂Hemen hemen 2 katı kâr için değer dost . İzlanda da umarım bir yamuk yapmazlar
Haticeyi ayrı neticeyi ayrı kardeş ben neticeye bakmam sana bol şanslarAklıma o an onlar geldi gardaşım yoksa forumda hangi birini etiketleyeyim
Eyvallah gardaşım benim77 72 sistemi biliyon @Edo1910
Eyvallah kırdı isem affolaHaticeyi ayrı neticeyi ayrı kardeş ben neticeye bakmam sana bol şanslar
+ mesaiye kaldik ona gore😂Yani biz 400*5 isterken 2600*2 yapmaya çalışıyoruz ha yine kâr kâr tabiki ama çok ecel teri döktük
Ben bu forumda kimseye kirilmam sanal bişey bugün kardeşin olan yarın düşmanın olur yeterki işin ucunda para olsun . Eğilen namerrtir dost para içinEyvallah kırdı isem affola
Eyvallah gardaşım biz durusumuzu bozmayalımBen bu forumda kimseye kirilmam sanal bişey bugün kardeşin olan yarın düşmanın olur yeterki işin ucunda para olsun . Eğilen namerrtir dost para için