- 30,621
- 9,651
- 113
45 ol42 ye gelince haber ver dost![]()
45 oldu dost42 ye gelince haber ver dost![]()
45 ol42 ye gelince haber ver dost![]()
45 oldu dost42 ye gelince haber ver dost![]()
Severim tayfunu dost forumda ender adamlardan biridirBenim yapımda alan 2. Kere almıyor dost o almasa da benim kuponlarımı takip ediyor aslan gardaşım @TayfunAkk
Sen kazan yeterli dost iyi ki tanımışım seni eyvallah cansınBenim yapımda alan 2. Kere almıyor dost o almasa da benim kuponlarımı takip ediyor aslan gardaşım @TayfunAkk
Sende cansın gardaşımSen kazan yeterli dost iyi ki tanımışım seni eyvallah cansın![]()
o nıck ne la oleSeverim tayfunu dost forumda ender adamlardan biridir
Simartmayin beni ben ayna gibiyim bana nasılsa ben de öyleyimSeverim tayfunu dost forumda ender adamlardan biridir
Ayrıca alsın dost ikiyide ucude alsın hakkını veriyor sinerjininBenim yapımda alan 2. Kere almıyor dost o almasa da benim kuponlarımı takip ediyor aslan gardaşım @TayfunAkk
Hangi nick la yılların federali değişmedi vaziyet mausroom soslu biftek yanına tekila takılıyorsuno nıck ne la ole
Benim yerime sana veririz dost ben de hep takip tam destek güzel sinerjiAyrıca alsın dost ikiyide ucude alsın hakkını veriyor sinerjinin![]()
Devam devam 40 atsın bu perEfes sayı yağmuru gibi ha
Ne oldu la beyefendiydin az önce varosa bağladınbırakın bırbırınıze ıltıfatları maca dönun
Bence de maça dönelimbırakın bırbırınıze ıltıfatları maca dönun
Çok iyi cokEfes sayı yağmuru gibi ha