- 8,548
- 6,486
- 113
Birinci adım wonnnn
Oo çekimde var güzel bol şans dostDiğer çekim gelene kadar canım sıkıldıbol şanslar
Sorun yok dostum gece uzunWoon Tebrikler dost kaçırdım![]()
Bol şanslar kral fixi attım kesene bereketDiğer çekim gelene kadar canım sıkıldıbol şanslar
Hoşgeldin dost gecemiz uzun olsun bu Hırvatlarin defansı gibi olsunSorun yok dostum gece uzun![]()
Hirvatlarin maçı mi var bugün para olamyinca bültene de bakmadık hiçHoşgeldin dost gecemiz uzun olsun bu Hırvatlarin defansı gibi olsun![]()
Benimkini de vereyimde atBol şanslar kral fixi attım kesene bereket
Rakibi Brezilya aç TRT 1 i brezilyalilarin sıfatlara bak anlarsın dost adamlar ne defans yaptı helal olsunHirvatlarin maçı mi var bugün para olamyinca bültene de bakmadık hiç![]()
Anasını satayım gelmişsin çeyrek finale defans yapıyor hiç sevmiyorum bu defans takımlarını bam bam oynayacaksın birde böyle saatlerce kaleciyle al ver yapanlar var futboldan soğuyorum yenimleRakibi Brezilya aç TRT 1 i brezilyalilarin sıfatlara bak anlarsın dost adamlar ne defans yaptı helal olsun![]()
Bl san2. Adım
Ama adamlar sonuç olarak Brezilya ile başa baş gidiyor ben sevdim futbol oyununu ortasahalari da çok iyiAnasını satayım gelmişsin çeyrek finale defans yapıyor hiç sevmiyorum bu defans takımlarını bam bam oynayacaksın birde böyle saatlerce kaleciyle al ver yapanlar var futboldan soğuyorum yenimle
Bol sans dost2. Adım