Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Edersonda Son Aşamaya Gelindi

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
518
709
93
Ya bu fener bu işi yapuyor da
GS aklım almıyor bir tane doğru dürüst taransfer sezonu kapattigimizi hatırlamıyorum
Geçen sene aynı olay
Ondan önceki sene ayni olay
Burada Türkiye federasyona da ayrı ayarım bizde transfer sezonu neden 12 sinde dünyadaki ile aynı değil hadi aynı değil bir iki gün olayında 10 gün neden?
Bize Ünal Aysal gibi adam lazım

Her transferde aynı şey yaşatmak zorundami bu GS her sene aynı
Liste hazirlarsin kaç bölgeye alacaksan altrnatifleri ile beraber sonra alırsın neden 3 ay beklenip son gün yani?

Şimdi yarın gittiğin her kulüp daha fazla ister bir gün kalmış adamlar dangalak mi?

Valla Fenerbahçe için her transfer dönemi mükemmel geceyor heelal olsun adamalara
osimhen hata oldu sizin için bence
iyi topcu ligin cok üstünde ona lafım yok
ama kadronuzda 50 tane eksik varken 2 ay boyunca osimhen almaya calıstınız kaleci kanat os stoper fırsatları kacırdınız hep
clye 4 tane os oyuncunuz var suan sadece kadro bildirimine kalmıs 1 gün elinizde düzgün kaleci yok
+ maaşı da inanılmaz düzeyde takım ici dengeleri de bozacak muhtemelen ki bozdu yavastan zaten barış alper olayında

bizim de transfer iyi güzel ama yapılma zamanı cok yanlıs, asensio ederson falan alacaksan madem 1 ay önce alacaktın cl maclarına yetiştircektin

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,469
1,400
113
var tabii kaleci ihtiyacı feyenoord macında irfanın yaptıgı hatayı görmedin mi? livakovic desen ayrı ahraz. takımda ayagı düzgün 1 tane kaleci yok ilerde 2 metrelik en nesyri var hava topu atamyorlar adama her degaj taca gidiyor. Kısa pasla bile oyun başlatamıyor eldeki kaleciler. İşin maddi boyutunu da bir zahmet biz düşünmeyelim taraftarım ben sahadaki oyuna bakarım muhasebeci değilim
Dost fenerin kaleciyle çözülecek problem değil senelerdir şu paraya topçu çeksen daha iyi o bakımdan söyledim

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,014
1,212
113
donaruma gs ye gelecek zanneden gs li arkadaşlar bahsettiğimiz kaleci aktif futbol dünyasında 1 numara ve gs ye gelmesi mucize olur

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
518
709
93
Dost fenerin kaleciyle çözülecek problem değil senelerdir şu paraya topçu çeksen daha iyi o bakımdan söyledim
tabii tek basına kaleciyle çözülecek durum değil de misal musleranın tek basına aldırdıgı gsye en az 3 sampiyonluk vardır bizim fenerde kalecinin şampiyonluk almasını bırak maç aldırdıgını hatırlamıyorum ben kaç yıldır

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,091
1,971
113
osimhen hata oldu sizin için bence
iyi topcu ligin cok üstünde ona lafım yok
ama kadronuzda 50 tane eksik varken 2 ay boyunca osimhen almaya calıstınız kaleci kanat os stoper fırsatları kacırdınız hep
clye 4 tane os oyuncunuz var suan sadece kadro bildirimine kalmıs 1 gün elinizde düzgün kaleci yok
+ maaşı da inanılmaz düzeyde takım ici dengeleri de bozacak muhtemelen ki bozdu yavastan zaten barış alper olayında

bizim de transfer iyi güzel ama yapılma zamanı cok yanlıs, asensio ederson falan alacaksan madem 1 ay önce alacaktın cl maclarına yetiştircektin
Dostum bu işin geliri gideri yokmu?
Hesbsj kitabı yokmu?
Yönetimde onca adam tek osi ile ugraisyorsa siktirsin gitsinler
Kim ne derse desin GS kadar kotu yönetilen bir tane daha kulüp yoktur olamaz da yıllardır böyle tek Ünal Aysal zamanı farklıydı
Bizde çaplı bir tane adam yok bırak onu geç sizdeki gibi para mara verende yok

Aylardır 200 milyon Euro paramız var diyorlardı nerdeymis?

Bak ben ederson u al demiyorum dünyada kaleciminyok gidersin alırsın

Ki herşeyi geç bizim sane ye ihtiyacımız hiç yoktu sane ne alaka Bayern de de sevmezdim şimdi bizi şampiyon yapsa yine sevmiyorum ki ikinci zaha kesin olur?

Ya Benfica bakalaim aldigi oyuncular ortada başarısı ortada bizimkiler nerde düşüşte ver 10-15 milyon Euro yu al
Ederson sane asensio akanji martines Amrabat daha çok da neyse

Fener olarak yine iyisinsiz sizde teknik direktör yok okan veya Fatih terim gibi biri cikarsaydiniz suana kadar net şampiyonluklar tam tersi olurdu

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
518
709
93
Dostum bu işin geliri gideri yokmu?
Hesbsj kitabı yokmu?
Yönetimde onca adam tek osi ile ugraisyorsa siktirsin gitsinler
Kim ne derse desin GS kadar kotu yönetilen bir tane daha kulüp yoktur olamaz da yıllardır böyle tek Ünal Aysal zamanı farklıydı
Bizde çaplı bir tane adam yok bırak onu geç sizdeki gibi para mara verende yok

Aylardır 200 milyon Euro paramız var diyorlardı nerdeymis?

Bak ben ederson u al demiyorum dünyada kaleciminyok gidersin alırsın

Ki herşeyi geç bizim sane ye ihtiyacımız hiç yoktu sane ne alaka Bayern de de sevmezdim şimdi bizi şampiyon yapsa yine sevmiyorum ki ikinci zaha kesin olur?

Ya Benfica bakalaim aldigi oyuncular ortada başarısı ortada bizimkiler nerde düşüşte ver 10-15 milyon Euro yu al
Ederson sane asensio akanji martines Amrabat daha çok da neyse

Fener olarak yine iyisinsiz sizde teknik direktör yok okan veya Fatih terim gibi biri cikarsaydiniz suana kadar net şampiyonluklar tam tersi olurdu
işte hesabı kitabı 1 tane topcuya göre yaptı sizin eşşekler 2 aydır kaynakların cogunu onun icin zorladılar. osimheni öncelik olarak gördügü için (taraftar tepkisinden dolayı bence) diger bölgeleri aksattılar. bir topçu için bu kadar para harcayıp 2 ay peşinden koşup diger bölgelere gereken önemi verememek büyük amatörlük. taraftar tepkisinden korktukları icin bırakamadılar da transferi.

kasada 200 milyon euro para var diyorlar da TFF'nin verdiği harcama limiti 130 milyon euro. sorun da orada zaten sen limitini 1 tane topcuyla bitirdin neredeyse. eskisi gibi sponsorluk cart curt da denilemiyor artık sponsor olsa bile transferde harcama limitinden düşülüyor

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,091
1,971
113
işte hesabı kitabı 1 tane topcuya göre yaptı sizin eşşekler 2 aydır kaynakların cogunu onun icin zorladılar. osimheni öncelik olarak gördügü için (taraftar tepkisinden dolayı bence) diger bölgeleri aksattılar. bir topçu için bu kadar para harcayıp 2 ay peşinden koşup diger bölgelere gereken önemi verememek büyük amatörlük. taraftar tepkisinden korktukları icin bırakamadılar da transferi.

kasada 200 milyon euro para var diyorlar da TFF'nin verdiği harcama limiti 130 milyon euro. sorun da orada zaten sen limitini 1 tane topcuyla bitirdin neredeyse. eskisi gibi sponsorluk cart curt da denilemiyor artık sponsor olsa bile transferde harcama limitinden düşülüyor
Dostum transfer limiti su bu hikaye ozaman almayacaksin sane yi falan
Beceriksizler yada parayi kendileri yiyor
Ki beceriksizlik hat safhada
Bu barış olayında da aynı 20 gün oldu madem limitin yok verirsin gider
Ya anci siniriymis su bu Yusuf Demir hala niye bizde biri aciklasin
Olan buruk defansda onalrca adam harcadı bir değil iki değil kaç oldu burda bir sorun var demekki?
Barışı verirsin 35-40 neyse artık gider Hakan infalan çekersin Türk oyuncu olayı çözülür
Fener in versigi bonservis 100 u aştı nwresde limit?
Limit falan boş işler ayalrsin sorun beceriksizlikte kalibleri dürüst yönetici yok
Bu Dursun başkan olarak sevenlerin ben
Ali Koç bizide olsa şuan ner Münih PSG gibi olmuştuk

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
518
709
93
Dostum transfer limiti su bu hikaye ozaman almayacaksin sane yi falan
Beceriksizler yada parayi kendileri yiyor
Ki beceriksizlik hat safhada
Bu barış olayında da aynı 20 gün oldu madem limitin yok verirsin gider
Ya anci siniriymis su bu Yusuf Demir hala niye bizde biri aciklasin
Olan buruk defansda onalrca adam harcadı bir değil iki değil kaç oldu burda bir sorun var demekki?
Barışı verirsin 35-40 neyse artık gider Hakan infalan çekersin Türk oyuncu olayı çözülür
Fener in versigi bonservis 100 u aştı nwresde limit?
Limit falan boş işler ayalrsin sorun beceriksizlikte kalibleri dürüst yönetici yok
Bu Dursun başkan olarak sevenlerin ben
Ali Koç bizide olsa şuan ner Münih PSG gibi olmuştuk
fener satış da yapıyor kral çünkü daha dün yusuf akçiçeki sattık 22.5milyona araplara
amrabat yolcu
gidecek bir ton adam var bizde. satışlar sayesinde alabiliyoruz zaten topcuları

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,091
1,971
113
fener satış da yapıyor kral çünkü daha dün yusuf akçiçeki sattık 22.5milyona araplara
amrabat yolcu
gidecek bir ton adam var bizde. satışlar sayesinde alabiliyoruz zaten topcuları
Dostum satış diyorsun bende diyroum ki madem öyle Barış gitmek istiyor limit diyorsun verirsin satissa satış
Dostum beceri ve dürüst yonetici

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,956
13,085
113
Çok iyi kaleci ilk defa adam gibi kaleci aldik Rüştü volkandan sonra