- 597
- 379
- 63
Çok güzel kadro 2. OlurEdersonla birlikte Fenerbahçe toplamda 8 futbolcu transfer etmiş oldu .
Kerem Asensio Ekli dosyayı görüntüle 836619 Jhon Duran Semedo Brown Kerem ASensio Ederson nene alvarez alındı.
Çok güzel kadro 2. OlurEdersonla birlikte Fenerbahçe toplamda 8 futbolcu transfer etmiş oldu .
Kerem Asensio Ekli dosyayı görüntüle 836619 Jhon Duran Semedo Brown Kerem ASensio Ederson nene alvarez alındı.
çok iyi transfer maalesef.Edersonla birlikte Fenerbahçe toplamda 8 futbolcu transfer etmiş oldu .
1 tane daha orta saha alacaklarEdersonla birlikte Fenerbahçe toplamda 8 futbolcu transfer etmiş oldu .
Şampiton olup olmayacağımız gs derbisinde belli olur kafadan 1 puan verdik göztpeeye gs yenilgisiz gidiyorgüzel bi td ile şampiyon olur bu kadro, yine olmuyosa dahada zorlamasınlar![]()
Kulüp başarılardan gelen parayla değil dışardan gelen desteklerle yapıyor transferleri Türkiyenin en büyük şirketlerinin sahipleri Fenerbahçeye çalışıyor örnek Murat Ülker, Aziz Yıldırım, Ali Koç zaten başkan kesenin ağzını açıyor Galatarasayda da var aynı durum örnek Dinçer Azaphan kaç kere kulübe para bağışladığını açıkladı. İki takımında avrupada bir başarısı yok yıllardır kıyaslama yapmayada gerek yok arkası sağlam iki kulübündeKerem bize gelince milli takıma gelince kazma fenere gelince yıldız oluyor, bizim kaleci sıkıntımız yok diyen kulüp galatasaray bir kaleciye yıllık 10 milyon £ maaş bütçesi ağır diye vazgeçtiği edersonu yıllık 11 milyon € al (tabiki güzel transfer ve çok iyi bir kaleci) Asensio gibi CV'si dolu dolu bir santraforu PSG gibi kulüp 7.5 milyon €'ya versin bunu bir düşünmek lazım peki geçen sene galatasaray bu parayı nerden buluyor diyenler 11 yıl şampiyonluk yok,şampiyonlar ligi yok morinhonun tazminatı ile birlikte 150 milyon €'nun çok üzerine çıkan ve bu getirdiklerine yıllık faiş maaş ücretleri veren fenerbahçe bu parayı nereden buluyor peki🤔
Ali koç 2-3 transferle yine kral oldu her sene aynı şey bu yüzden başarılı değiller günlük yaşıyorlar yine seçilecekKerem bize gelince milli takıma gelince kazma fenere gelince yıldız oluyor, bizim kaleci sıkıntımız yok diyen kulüp galatasaray bir kaleciye yıllık 10 milyon £ maaş bütçesi ağır diye vazgeçtiği edersonu yıllık 11 milyon € al (tabiki güzel transfer ve çok iyi bir kaleci) Asensio gibi CV'si dolu dolu bir santraforu PSG gibi kulüp 7.5 milyon €'ya versin bunu bir düşünmek lazım peki geçen sene galatasaray bu parayı nerden buluyor diyenler 11 yıl şampiyonluk yok,şampiyonlar ligi yok morinhonun tazminatı ile birlikte 150 milyon €'nun çok üzerine çıkan ve bu getirdiklerine yıllık faiş maaş ücretleri veren fenerbahçe bu parayı nereden buluyor peki🤔
Uğurcan ile ederson arasında çok büyük farklar var dostum ama 😀Fener ilk defa maaş açıklamış şaşırdık. 11m Euro 3 sene maaştan 33m Euro maaş 13m Euro da bonservis 46. Uğurcan 27 net bonservis 3m Euro da maaş 3senelik maliyeti 36m Euro. Üstelik yerli ve ederson'dan 3 yaş küçük. Akşamdan beri Uğurcan kazık diyen arkadaslar için yazıyorum bunu.
Ekli dosyayı görüntüle 836683
Evet çok doğru ama başarı gelmezse bir senelik harcamanın bedeli çok ağır olacak dostum😎Uğurcan ile ederson arasında çok büyük farklar var dostum ama 😀
sezon içinde göreceğiz kanka onu 😄Uğurcan ile ederson arasında çok büyük farklar var dostum ama 😀