Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Ederson Fenerbahçe de

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,033
1,766
113
Edersonla birlikte Fenerbahçe toplamda 8 futbolcu transfer etmiş oldu .
Kerem Asensio Screenshot_2025-09-02-02-54-23-884_com.android.chrome.jpg Jhon Duran Semedo Brown Kerem ASensio Ederson nene alvarez alındı.

samienes

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
28
18
Fenerbahçeyi hiç bir şekilde şampiyon yapmazlarrrrrrrr
ya onu yaparlar bunu yapmazları bırakalım, rakibe penaltı mı verdi hakem 2 tane atıcan kardeşim, kk mı yedin 1 atıp savunmanı iyi yapıcan / takımda boş takım değil yani bi zahmet oyna ucu ucuna 3 puanlarla zaten şampiyon olamazsın geçen sene bunu gösterdiler zaten

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,054
386
83
Fener ne yaparsan yap göklerden gelen haber var şampuan olamayacaksin

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,456
481
83
ya onu yaparlar bunu yapmazları bırakalım, rakibe penaltı mı verdi hakem 2 tane atıcan kardeşim, kk mı yedin 1 atıp savunmanı iyi yapıcan / takımda boş takım değil yani bi zahmet oyna ucu ucuna 3 puanlarla zaten şampiyon olamazsın geçen sene bunu gösterdiler zaten
Fener Messi Ronaldo Mbappe Kane kimi alırsa alsın şampiyon yapmazlar bir bildiğimiz varki yazıyoruz boş mesajla işim olmaz

samienes

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
28
18
Fener Messi Ronaldo Mbappe Kane kimi alırsa alsın şampiyon yapmazlar bir bildiğimiz varki yazıyoruz boş mesajla işim olmaz
pardon federasyon başganım siz olduğunuzu bilmiyodum :) dostum gol atanı dövmüyolar çıkarsın 3 4 atarsın her maç kii kadron müsait gerisi hikaye

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,456
481
83
pardon federasyon başganım siz olduğunuzu bilmiyodum :) dostum gol atanı dövmüyolar çıkarsın 3 4 atarsın her maç kii kadron müsait gerisi hikaye
Fenerbahçe başkanı Berat Albayrak Bilal Erdoğan Selçuk Bayraktar olmadığı sürece şampiyon mampiyon olamaz zaten siyasilerle bir sürü mahkemem var daha yazma başım bir kaç mahkemeyle daha ağrımasın

Kingovhell

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
798
270
63
Feto ve malum parti aktif olduğu müddetçe Fener yıldızlar topluluğu kursa yine şampiyon yapmazlar.Fethullah gulen ve Apo bile malum takımı tutuyor.Atatürkçü Fenerbahçenin güçlenmesi istenilmiyor.Yanak avuclatanlar şampiyon oldu.
Başkanın ağzına baklava verirler, görmezsin. Atatürk stadyumu diye yola çıkar, chobani sponsor olur yine tık yok. Başkanın fetöye platin sponsorudur, yine tık yok. Devlet araya girer rizeden topçu alırsın, kerem olayında yine devlet araya girer. Ama sorarsan feneri devlet sevmez, en büyük Atatürk'çüdür falan filan. Bahçeli'nin desteği, savcı özlerin samandıradaki maç yapışları, nihat özdemirleri falan söylemiyorum bile. Kapınızın önünü süpürmedikçe size müstehak hepsi, 10 yıl daha olmayın şampiyon falan.

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,344
883
113
Fener boş yere masraf yapıyor 🤣
Dünyanın en iyisi bile gelse bu tamkmda ölüyor

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,498
113
Olum manyak mısınız lan konustugunuz adamı arsenal city liverpool alamıyor çocuğun açıklaması tottenhamdan büyük kulübe gitmek istiyorum diyor