- 120
- 23
- 18
Odemesi gelen arkadaslar 2.seviye onayidami yapmmaiz lazim cekim icin bi yardimci olsaniz cekimi nasil yaptiniz
Nereden bakıyorsun ben bulamadım21.41 de çekmişim 20 dk olmuş bakalım 30 dakikaya gelmezse ödemez büyük ihtimalle
Ödenmeyen silinen hesapların çoğu bu sebeple arada sizler kaynadiniz benim çekimde geldi simdibide övünüyor siizn gibiler yüüznden milletin hesabını kapattılar
Kaç dk onaylandiçekim onaylandı ama gelen yok neyse birazdan düşer galiba
30 dakika falanKaç dk onaylandi
ben kodu kullandım oyunda cıkmıyoe spınler hangı oyunda oynadınız?Ödenmeyen silinen hesapların çoğu bu sebeple arada sizler kaynadiniz benim çekimde geldi simdi
Ben gates 1000 de kullandimben kodu kullandım oyunda cıkmıyoe spınler hangı oyunda oynadınız?
Dostlar 50 fs veriyor site 10 kat çevir 50 dolara kadar çekim yapabilirsiniz.
KOD: NFS10
PROMOSYONLARDA DETAYLAR YAZIYOR
FS BET DEĞERİ: 0.20 $
Site hakkında bir bilgim yok bende şimdi gördüm. Site altyapısı kaliteli ödeme yapicagini düşünüyorum, herkese bol şans.
Boşuna üye olmayınız bitirmişlerDostlar 50 fs veriyor site 10 kat çevir 50 dolara kadar çekim yapabilirsiniz.
KOD: NFS10
PROMOSYONLARDA DETAYLAR YAZIYOR
FS BET DEĞERİ: 0.20 $
Site hakkında bir bilgim yok bende şimdi gördüm. Site altyapısı kaliteli ödeme yapicagini düşünüyorum, herkese bol şans.
Yok sadece telefon ve mail doğruladım benOdemesi gelen arkadaslar 2.seviye onayidami yapmmaiz lazim cekim icin bi yardimci olsaniz cekimi nasil yaptiniz