Hadi yaBeyler dolandirici yatırdım 500 cekdim hesap kapandı canlidan engel yedim konu kilit
Hadi yaBeyler dolandirici yatırdım 500 cekdim hesap kapandı canlidan engel yedim konu kilit
Kardeşim siz mesajlari okumuyormusunuz site dolandırıcı diye başlık açtım yatir sende paranı kapatsın lar hesabiniÇekim yapan varmı
Kanka min çekim yaptırdığın paranın 3 katı min Max 3 katBeyler dolandirici yatırdım 500 cekdim hesap kapandı canlidan engel yedim konu kilit
12 milyon yapmışsın Ağa bu nasıl bı şans
Site resmen bana para yatırın diye yalvarıyor. Ağır dolandırıcılık içerir 🤣🤣🤣
Reis 12 milyon çekim versene bi şeklin olsun😂😂
Paylaşım için ne ödeme aldın knk
Site hakkında bilgim yok yatırım şartlı denemek isteyen olur belki.
7500 yaptım 500 yatırdım canlı destek cevap verirse halledicez sizin için kendimi feda ediyorum
7500 yaptım 500 yatırdım canlı destek cevap verirse halledicez sizin için kendimi feda ediyorum)
arkadaşlar durum şöyle size verilen bakiyeyi 7500 yaptınız sadece mines ve dice oyununda geçerli oyunlar ayarlı zaten 100bin bile olur 500 yatırdım bakiye 1500 olarak düzenlendi yine aynı oyunda oynamak zorundasınız ama hep eksi para 5 saniyede bitti yani site dolandırıcı para yatırmayın kesinlikle
Olum 13 milyon bakiye yaptim yok ya siz iflah olmazsiniz7500 yaptım 500 yatırdım canlı destek cevap verirse halledicez sizin için kendimi feda ediyorum)
Bunlar da yolunda 😄
Bu nasıl isim🤣