Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet E Devlet

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,681
6,585
113
Şimdi salak salak soru sorma diyeceksiniz ama
E devlet şifresini unuttum şifre unuttuma basiyorum bilgileri giriyorum hattım değişti eski numaraya kod gidiyor başka çözümü varmi illa PTT gidip yeni şifremi alacağım ikametgah alacağım alamadım gitti

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,548
471
83
Google sifrelerimde kayıtlıdır girişlerin sekrenuzasyon varsa yani e-posta adresi açıksa googlda

YELTAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
302
83
Mecbur öyle yapacaksın sonrada telefon no güncelleme yaparsın girince

ercnkrsln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
262
158
43
E devlet şifresini unuttum şifre unuttuma basiyorum bilgileri giriyorum hattım değişti eski numaraya kod gidiyor başka çözümü varmi illa PTT gidip yeni şifremi alacağım ikametgah alacağım alamadım gitti
Banka uygulamaları uzerinden gir

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,548
471
83
Digeride arkadaşın dediğini banka uygulaması uzerinden

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
Kimlik bilgilerinle şifreyi ve telefon numaranı değiştirebilirsin kanka

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,681
6,585
113
Telefon yeni numara yeni eski numara kapatim giremiyorum hicbirsekilde cumartesi pazar kapalı PTT mecbur pazartesi bekleyecem

twalcottt14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
537
144
43
Mobil banka dan gire bilirsin

Alpay21

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
55
17
8
[/QUOTEinternet bankacılığın varsa garanti ordan gir değişiyor benim basimada geldi
Garanti mobil varsa ordan gir degisiyo ben ordan degistim

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,681
6,585
113
Allah razı olsun bankadan girdim oldu çok teşekkür ederim beni PTT ile ugrastirmadiginiz için 🤲🤲

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
10,595
113
mobil bankacılık ile gir dosstum internet şubesi olarak geçiyor