- 11,853
- 4,859
- 113
Yattı gittim çektim vakıfbankasindanhadi Yattı diyen bir arkadaş yok mu)
Yattı gittim çektim vakıfbankasindanhadi Yattı diyen bir arkadaş yok mu)
1200 alacak arkadaş 3750 şimdiye kadar aldığı yardım paraların toplamiHahaha yersen he.)
Lan rahatsiz her ay gelip konuya ayni yorumu yapmaya usenmiyormusun.sanane ister kumar oynar ister kariya gider isterse icki icer sanane?Yazık devletimiz yardım yapıyor bunlar o para ile kumar oynuyor.
Bence gereksiz yorumladınYazık devletimiz yardım yapıyor bunlar o para ile kumar oynuyor.
3 cü kişilerle şifreyi paylaşma diyor kanka sen bütün foruma paylaşmışsin maşallah 🤣🤣🤣hacı sabah PTT gidip cekicem
Senin için 3 bira icicem o parayla varmı diyeceğin 😄Yazık devletimiz yardım yapıyor bunlar o para ile kumar oynuyor.
Onun kendisi gereksiz yorumunun gereksiz olmasina takilma sen 😁Bence gereksiz yorumladın
Yok ya ne takılcam ona takılcağıma netflix de takılmaya devam ederim😂Onun kendisi gereksiz yorumunun gereksiz olmasina takilma sen 😁
harbimiYattı gittim çektim vakıfbankasindan
aynen bende o arkdaşın hesabına göre 3.300 tl alcam o zaman1200 alacak arkadaş 3750 şimdiye kadar aldığı yardım paraların toplami
Bizde gidip deniyelim bakalım şansa belki alırız 30 u ödeme benimdeAn itibari ile 30 unda gözüken ödemeyi ptt şubeden çektim arkadaşlar bilginize
Alırsın direkt verdiBizde gidip deniyelim bakalım şansa belki alırız 30 u ödeme benimde
Zor gibi bende aktar yok hala senin vardı galiba benimkine sistem izin vermez büyük ihtimal 😂Alırsın direkt verdi
Uzak değilse denemeye degerZor gibi bende aktar yok hala senin vardı galiba benimkine sistem izin vermez büyük ihtimal 😂