- 103,179
- 58,296
- 113
Allah gozunu doyursun.en ust seviyeden aliyorsun daha ne kdr versin sana?Birde aile destek yardimi kac ay yatiyor bilginiz varmi 1250 tl benim yeni bosandim dah cok vermeleri icin ne yapmaliyim yesil kartliyim kirada oturuyorum
Allah gozunu doyursun.en ust seviyeden aliyorsun daha ne kdr versin sana?Birde aile destek yardimi kac ay yatiyor bilginiz varmi 1250 tl benim yeni bosandim dah cok vermeleri icin ne yapmaliyim yesil kartliyim kirada oturuyorum
Bro sanki gecenlerde millete gece yatmisti benmi yanlis biliyom gece 1 2 gibi yatmistiAbi en fazlasi 1250 zaten en düşüğü 850 yani bundan iyisi yok 12 ay aliyorsun
Çok emin değilim umarım dediğin gibidir gider bakarım benBro sanki gecenlerde millete gece yatmisti benmi yanlis biliyom gece 1 2 gibi yatmisti
Beyfendi afedersin tecrubesizim yeni katildim bu programa en yuksegi 1250 tl mi darisi basiniza 12 ay cok guzel buna mutlu oldum isteAllah gozunu doyursun.en ust seviyeden aliyorsun daha ne kdr versin sana?
Beyfendi afedersin tecrubesizim yeni katildim bu programa en yuksegi 1250 tl mi darisi basiniza 12 ay cok guzel buna mutlu oldum iste
Beyfendi dogalgaz yardimida istedim oda onaylandi faturada indirimmi oluyor bun yoksa parami veriyorlar faturali evAllah gozunu doyursun.en ust seviyeden aliyorsun daha ne kdr versin sana?
Ben aliyorum zaten 1250.daha fazla alma imkaninda yok.sen sana cikdigina sukret birak daha fazlasini arama zaten daha yuksegi yokBeyfendi afedersin tecrubesizim yeni katildim bu programa en yuksegi 1250 tl mi darisi basiniza 12 ay cok guzel buna mutlu oldum iste
Pttye git dogalgaz indirimim var de faturana indirim oluyor nakit mevzu deilBeyfendi dogalgaz yardimida istedim oda onaylandi faturada indirimmi oluyor bun yoksa parami veriyorlar faturali ev
Fatura benim adima degil grnedd indirim varmi mesela 400 tl yakitta kac tl indirim var aylikPttye git dogalgaz indirimim var de faturana indirim oluyor nakit mevzu deil
Lutfen bilginiz varsa yaziniz bana ricam olur cokmersiFatura benim adima degil grnedd indirim varmi mesela 400 tl yakitta kac tl indirim var aylik
E devletten elektrik ve doğalgaz faturası yatıyor kardeş yardımlarlaLutfen bilginiz varsa yaziniz bana ricam olur cokmersi
Bende kararsızım geçen ay aktarmadim PTT kartına da akşama kadar geçmemişti gece geçer PTT karta aktarma benceYakınında ATM varsa ATM'den çekiliyor dost illa PTT olması şart değil biraz kesiyorlar tabi![]()
Umarım geçerBende kararsızım geçen ay aktarmadim PTT kartına da akşama kadar geçmemişti gece geçer PTT karta aktarma bence
E devlete fatura ödeme yaz destekle fatura ödeme çıkıyor oradan ödüyorsun basit kart numarası istiyor fatura bilgileri istiyorUlan elektrik gelme ihbarnamesi geldi.e devletden nasil odiycem bilen varmi.elektrik yardimim vardi
Ne karti bro?E devlete fatura ödeme yaz destekle fatura ödeme çıkıyor oradan ödüyorsun basit kart numarası istiyor fatura bilgileri istiyor
Herhangi bir banka yada kredi kartı desteğin verdiği para yetmezse karttan kesecek yeterse zaten sorun yokNe karti bro?
He tmm bakayimHerhangi bir banka yada kredi kartı desteğin verdiği para yetmezse karttan kesecek yeterse zaten sorun yok
Şu anda kullandığınız hizmette yaşanan talep yoğunluğu nedeni ile işleminiz sıraya alınmıştır. İşlem sonucunuz birazdan otomatik olarak görüntülenecektir…Herhangi bir banka yada kredi kartı desteğin verdiği para yetmezse karttan kesecek yeterse zaten sorun yok