http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet E Devlet Barınma Desteği

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,205
1,592
113
Merhaba arkadaşlar adıyamanda deprem magduruyum barınma desteği ile ilgili olarak e devlette "değerlendirildi-ödeme emri" yazıyor geçen hafta perşembeden bu yana bu şekilde bu 15 bin taşınma yardımını alan deprem magdurı var mı acaba ödemeler ne zaman yapılacak bilgisi olan paylaşabilir mi

markanen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
939
328
63
Merhaba arkadaşlar adıyamanda deprem magduruyum barınma desteği ile ilgili olarak e devlette "değerlendirildi-ödeme emri" yazıyor geçen hafta perşembeden bu yana bu şekilde bu 15 bin taşınma yardımını alan deprem magdurı var mı acaba ödemeler ne zaman yapılacak bilgisi olan paylaşabilir mi
Odeme emri yazıyorsa kesin alırsın. Ne zaman ödeneceğini ıçişleri bakanlığını arayarak ogrenebilirsin

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,205
1,592
113
Odeme emri yazıyorsa kesin alırsın. Ne zaman ödeneceğini ıçişleri bakanlığını arayarak ogrenebilirsin
Acaba şuana kadar bu yardımı alanlar var mı ki hesaplarına yatırılan oldu mu yoksa herkesi bekletip aynı tarihte mi yatıracaklar

markanen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
939
328
63
Acaba şuana kadar bu yardımı alanlar var mı ki hesaplarına yatırılan oldu mu yoksa herkesi bekletip aynı tarihte mi yatıracaklar
Bunu bitek bakanlık bilir. Çünkü ohal var orda. Yasalar geçersiz anlık kurallar var

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,658
4,504
113
Reis bende depremzedeyim bizim ev ilk depremde az hasarliydi hatayda son depremlerden sonra dahada hasar aldı e devletten az hasarlı çıkıyordu simdi bugün baktığımda hasar tespit kaydı bulunamadı diyor hatay tekrar yeniden yapılıyor sadece az hasarlı ve orta hasarlı olan binalarda yapılıyor ben az hasarliyken başvuru yapmıştım değerlendirme aşamasında diyor hala akrabamada bugün aynı yazı çıkmış kabul edildi diye bildiğim kadarıyla az hasarlı olanlara taşınma yardımı ve kura desteği olmuyor

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,205
1,592
113
Reis bende depremzedeyim bizim ev ilk depremde az hasarliydi hatayda son depremlerden sonra dahada hasar aldı e devletten az hasarlı çıkıyordu simdi bugün baktığımda hasar tespit kaydı bulunamadı diyor hatay tekrar yeniden yapılıyor sadece az hasarlı ve orta hasarlı olan binalarda yapılıyor ben az hasarliyken başvuru yapmıştım değerlendirme aşamasında diyor hala akrabamada bugün aynı yazı çıkmış kabul edildi diye bildiğim kadarıyla az hasarlı olanlara taşınma yardımı ve kura desteği olmuyor
Abi bizimki orta hasarlı zaten orta hasar ve üstüne 15 bin taşınma yardımı verilecek başka illerde alan tanıdığınız var mı onu öğrenmek istedim yoksa herkese belli bir tarihte mi ödeme yapılacak benim başvurumda değerlemdirildi ödeme emri yazıyor ama kim bilir ne zaman yatacak onu merakla bekliyorum

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,658
4,504
113
Abi bizimki orta hasarlı zaten orta hasar ve üstüne 15 bin taşınma yardımı verilecek başka illerde alan tanıdığınız var mı onu öğrenmek istedim yoksa herkese belli bir tarihte mi ödeme yapılacak benim başvurumda değerlemdirildi ödeme emri yazıyor ama kim bilir ne zaman yatacak onu merakla bekliyorum
Banada bugün ödeme çıktı arkadaşlar ama.zaten tek tek yatıyor 15 Bin bugün yarın yatar

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,205
1,592
113
Banada bugün ödeme çıktı arkadaşlar ama.zaten tek tek yatıyor 15 Bin bugün yarın yatar
Ödeme bugün mü yapıldı yoksa başvuruna bugün mü onay verildi başka hesabına yatırılan tanıdığın var mı varsa başvuru onaylandıktan kaç gün sonra ödemeyi almış sorabilir misin

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,658
4,504
113
Ödeme gelmedi sadece onaylandı çevremdeki kimseyede yatmadi

Hephaistos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,022
857
113
Dostlar 10 bin TL lik yardımı yatan oldu mu. Hatay- İskenderun da yaşıyorum ben daha c.tesi günü geldiler hasar tespite kaç günde ödeme geliyor acaba

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,658
4,504
113
Bana yatti kardeş bu arada çok geçmiş olsun benim hasar tespitten yaklaşık 15 20 gün sonra yatti