Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Durduramıyorum

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,550
1,128
113
Baba parasıyla mı oynuyorum sanıyorsun ben en dipten geliyorum o yüzden böyleyim zaten
Reis en dipten geliyorsan bı daha aynı noktaya düşmemen lazım. Kendimden örnek vereyim bı ara borçlarımı ödeyemez hale düştüm teli falan sattım o ders oldu.aşırıya kaçtığımda aynanın karşısına gecip ne hallere düştüğünü unutma akilli ol durucagin yeri bil deyip kendimi tokatliyorum. Fren önemli

yumlu

Betgit'e Kalın Gelen Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,803
4,430
113
Reis en dipten geliyorsan bı daha aynı noktaya düşmemen lazım. Kendimden örnek vereyim bı ara borçlarımı ödeyemez hale düştüm teli falan sattım o ders oldu.aşırıya kaçtığımda aynanın karşısına gecip ne hallere düştüğünü unutma akilli ol durucagin yeri bil deyip kendimi tokatliyorum. Fren önemli
Senin geri düşmemek diyerek tam olarak ifade ettiğin nedir kendinden örnek vererek biraz detaylandırabilir misin

Rcbo17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,094
290
83
Para olunca mümkün olmuyor durmak çok kötü hastalık bu kafayı yer insan Allah hepimizi kurtarsın

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,167
13,804
113
Dostlar leblebi gibi 2.5k betten spin atıyorum bir de spini yavaş yavaş atıp tadını çıkartma imkanım olmuyor turboda atıyorum haliyle 100k yatırımlar 5dk'da 0 oluyor

Sigaranın çözümü nikotin bandı, elektronik, diğer ilaçlar

Aşırı beslenmenin çözümü mide balonu ve diğer ameliyat türleri

Uyuşturucunun çözümü rehabilitasyona yatmak

Peki benim ilacım nedir

Ekli dosyayı görüntüle 779212

Ağam eğlenir benimle

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,167
13,804
113
Senin geri düşmemek diyerek tam olarak ifade ettiğin nedir kendinden örnek vererek biraz detaylandırabilir misin
Adam anlatmış işte dipten gelip 2500 den.cevirmek ahmaklıktır kaybetmeden durmalisin yoksa.kotu olur dost paran varsa yatırım yap senin oynadığın bet den ben çekince 2 gün sevinirim

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,237
1,228
113
Dostlar leblebi gibi 2.5k betten spin atıyorum bir de spini yavaş yavaş atıp tadını çıkartma imkanım olmuyor turboda atıyorum haliyle 100k yatırımlar 5dk'da 0 oluyor

Sigaranın çözümü nikotin bandı, elektronik, diğer ilaçlar

Aşırı beslenmenin çözümü mide balonu ve diğer ameliyat türleri

Uyuşturucunun çözümü rehabilitasyona yatmak

Peki benim ilacım nedir

Ekli dosyayı görüntüle 779212

Senin ilacın daha yüksek oynamak bence 😄

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,813
4,837
113
Geçmiş olsun dost sen çok abartiyon vala öyle böyle değil zaten slotlar leş

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,167
13,804
113
2500 çeviriyorsun madem duramıyorsun pragmatic oynama jojo da egt oyna belki grand vurursun 5k dan çevirirsin 😀😀😀