- 5,050
- 4,639
- 113
Dep salmazsa gelir gibi de sinir oluyorum varya. Aiscore uygulamasından analiz yapıyorum her zaman. Tam maça karar veriyorum siteye girip maçı bulana kadar gol oluyor çoğu zaman. O gazla bende 1 üst bareme giriyorum
Dep salmazsa gelir gibi de sinir oluyorum varya. Aiscore uygulamasından analiz yapıyorum her zaman. Tam maça karar veriyorum siteye girip maçı bulana kadar gol oluyor çoğu zaman. O gazla bende 1 üst bareme giriyorum
Maçın baremlerine göre iy 1 gol daha var diyorDep salmazsa gelir gibi de sinir oluyorum varya. Aiscore uygulamasından analiz yapıyorum her zaman. Tam maça karar veriyorum siteye girip maçı bulana kadar gol oluyor çoğu zaman. O gazla bende 1 üst bareme giriyorum
Relax reis gelecek 1 tane dahaDep salmazsa gelir gibi de sinir oluyorum varya. Aiscore uygulamasından analiz yapıyorum her zaman. Tam maça karar veriyorum siteye girip maçı bulana kadar gol oluyor çoğu zaman. O gazla bende 1 üst bareme giriyorum
Ve goll won 0-4Maçın baremlerine göre iy 1 gol daha var diyor
Gelir içini ferah tutDep salmazsa gelir gibi de sinir oluyorum varya. Aiscore uygulamasından analiz yapıyorum her zaman. Tam maça karar veriyorum siteye girip maçı bulana kadar gol oluyor çoğu zaman. O gazla bende 1 üst bareme giriyorum
Devam yokmu başkaHelal len dep
Salladım bir maça yatacak kesinDevam yokmu başka
Bizde görseydik müdür ve getiririzSalladım bir maça yatacak kesin
Paylaşmaya gerek yok Lose gibi![]()