- 5,446
- 3,523
- 113
İki saat sonra gol geldi herhalde sana nasıl kitlendiysenbende maca kıtlenem dedim walla golü getirdik tebrikler reis
İki saat sonra gol geldi herhalde sana nasıl kitlendiysenbende maca kıtlenem dedim walla golü getirdik tebrikler reis
Tebrikler kardeşimÇok bankoydu bu maç. İlk gole de girmiştim
Erken atınca ikiye de girdim
Takip edenler belli bişey olmazbegenenler 500 kişi olur şimdi
Bende onu anlamıyorum en başından beri takip ediyom adamlar gol olunca geliyor 😔begenenler 500 kişi olur şimdi
Tbrkler kardesÇok bankoydu bu maç. İlk gole de girmiştim
Erken atınca ikiye de girdim
Ben kazandım kanka buradan brezilyaya 500 tl yazdı zaten telefon faturası @DuralixDeplasman 2 yapar kesin bilgi brezilyadan amcamla konuştum
Kral o nasıl yaŞimdi Dostlar malum çekiliş olayı yok
Bende seçmeye karşıyım
2 kişiyi belirlemek için birazdan bir soru soracam her zaman ki gibi. İlk bilen 2 kişi ödülü alır. Ok
Tabi takip edenler katılabilir sadece
OkŞimdi Dostlar malum çekiliş olayı yok
Bende seçmeye karşıyım
2 kişiyi belirlemek için birazdan bir soru soracam her zaman ki gibi. İlk bilen 2 kişi ödülü alır. Ok
Kim milyoner olmak isterKral o nasıl ya
yalnız etkinlik yapan arkadaş gelrise 2 kişiye ulaşrım demiş takip edene diye bir ibra yokTakip edenler belli bişey olmaz
Takip edenlere bak kendin seç bu ne Allah aşkına yeni mi çıktıŞimdi Dostlar malum çekiliş olayı yok
Bende seçmeye karşıyım
Harbiden haMobilden zor oluyor ya
şimdi şurda bir ögrenci kardeşimiz gelse ben takip etmedim begendim takip etme diye bir ibra yok ne diyecenyalnız etkinlik yapan arkadaş gelrise 2 kişiye ulaşrım demiş takip edene diye bir ibra yok
Şansımız çok yok hem tel.eski hem net yavaşMobilden zor oluyor ya