- 11,088
- 5,951
- 113
Yok ya 5,5 cektim, 2 dagittim. 3,5 kredi odedim. Az daha mesajlara baksam borclu cikacaktim.Poker turnuvasından kalan 77 tl mı 😀
Yok ya 5,5 cektim, 2 dagittim. 3,5 kredi odedim. Az daha mesajlara baksam borclu cikacaktim.Poker turnuvasından kalan 77 tl mı 😀
Bi biz nasiplenemedikYok ya 5,5 cektim, 2 dagittim. 3,5 kredi odedim. Az daha mesajlara baksam borclu cikacaktim.
Dep bırakmaz maçı. Ya atacak ya yiyecekDaha gol cikmaz muhtemelen. Son 77 tl mi 4,5 uste oynadim, bitis dudugunu bekliyorum![]()
Ev atsın gelsinDep bırakmaz maçı. Ya atacak ya yiyecek
Bu skorla zor biter
Valla adam 90 bin cekip, sabribey sayesinde kazandim diye konu acip adama 500 atiyor. Biz cok zenginiz ya yarisini atiyoruzBi biz nasiplenemedik
Reıs kıme guzellık yaptıyssn sande 77 tl varken sana guzellık yapacak birileri olması lazım bende çok konu actım dagıttım 1 2 kısı dısında düşünce dönen olmuyoValla adam 90 bin cekip, sabribey sayesinde kazandim diye konu acip adama 500 atiyor. Biz cok zenginiz ya yarisini atiyoruz
Al bi karton sigara koy kenara. Her gun sigara arama...
Ben de icimi dokmeye konu ariyormusum 😀
Onuda zorla attırdık adama oda aklında yoktu zaten 🙂Valla adam 90 bin cekip, sabribey sayesinde kazandim diye konu acip adama 500 atiyor. Biz cok zenginiz ya yarisini atiyoruz
Al bi karton sigara koy kenara. Her gun sigara arama...
Ben de icimi dokmeye konu ariyormusum 😀
Bol şans kasacıBaktık maça güven büyük 4.5 üstüne kasadaki bakiyeyi Bastık hadi bakalım
Nasip olmadı be dede maxwin den 😂Reıs kıme guzellık yaptıyssn sande 77 tl varken sana guzellık yapacak birileri olması lazım bende çok konu actım dagıttım 1 2 kısı dısında düşünce dönen olmuyo
Bol şanslar reis attıralımBaktık maça güven büyük 4.5 üstüne kasadaki bakiyeyi Bastık hadi bakalım
Hemen attırıyorum