Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dünya ve İnsanlık İklim Kanunu

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
844
397
63
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese bol şans diliyorum ya kaç gündür sosyal medya yada haberler dolaşiyor yok son günler yok son haftalar bankalar batıcak elektrik ve Elektronik sistemi biticek herkes yiyecek yakıcak stoklasın bilmem ne bu haberlerin aslı varmı veya ne yapılmaya çalışıyor gerçekten dünya formatlancakmı bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varmı

Son düzenleme:

sivas3158

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,122
356
83
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese bol şans diliyorum ya kaç gündür sosyal medya yada haberler dolaşiyor yok son günler yok son haftalar bankalar batıcak elektrik ve Elektronik sistemi biticek herkes yiyecek yakıcak stoklasın bilmem ne bu haberlerin aslı varmı veya ne yapılmaya çalışıyor gerçekten dünya formatlancakmı bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varmı
Kıyamet kopacak dünya yerle bir olacak hepsi yalan haber

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,407
2,177
113
The Walking Dead gerceklesiyor hazırlanmalıyız

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,925
1,314
113
Sana çok açıklayıcı bir cevap vereyim ALLAH BİLİR

numbrella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,116
1,572
113
Hepsi manipülasyon spekülasyon bi sik olmaz kapital kendini yok etmez

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
470
83
ya bırakın şu kıraathane muhabbetlerini

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,170
1,869
113
Paralı itler mecliste olduğu sürece daha çok kanun geçirilir.O meclisi yok etmedikçe o millet vekili denen soytarilari parti farketmeksizin asmadikca daha çok ağlarız.

Aylmz2302

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,011
205
63
Dünya üzerinde yeni bir düzende yeni bir oyun kurmaya çalışan akıl bunu zorla yapamadiğından korkuyla yapmaya çalisiyorlar tek amaçları bir takım medya organlarıyla insanlara KORKU pompalayarak razı edip bir takım unsurlri da bu şekilde razı edip kanunlastirmak tıpkı covid döneminde olduğu gibi.
Bu sebeple insanlığın tek cikiş yolu okumak araştirmak ve en önemlisi AKLEDMEK VE FARKİNDALİK.