- 14,049
- 7,511
- 113
ben tahmın edıyorum da neyse arkadaş kendısı konu acıp ödül göndermıyo neyse konuyu dagatmıcamBoşver isimler bende kalsın. Belkide çok yakınsiniz. O yüzden uzatmaya gerek yok be apo
ben tahmın edıyorum da neyse arkadaş kendısı konu acıp ödül göndermıyo neyse konuyu dagatmıcamBoşver isimler bende kalsın. Belkide çok yakınsiniz. O yüzden uzatmaya gerek yok be apo
Salla gitsin o zaman kimseyi mutlu edemezsinBoşver isimler bende kalsın. Belkide çok yakınsiniz. O yüzden uzatmaya gerek yok be apo
Anlıyorum kanka seni ben ben kaybettiğim kuponda bile para atmışlıgım var burda aq sırf takip edenler var diye ama değmiyor aq ne yazıkkiYa nankorlugu geçtim dost triplenip engelleyenler var. 15 kişiye ödül mü atayım istiyorlar anlamadım ki. Yada 30k vurup 2 kişi 100 mu diyim başkaları gibi.
Reis senin önce ki nick ne merak ettimben tahmın edıyorum da neyse arkadaş kendısı konu acıp ödül göndermıyo neyse konuyu dagatmıcam
Valla kimden bahsediyosun bilmiyorum aga da uzatmayalım bosverin 🤣ben tahmın edıyorum da neyse arkadaş kendısı konu acıp ödül göndermıyo neyse konuyu dagatmıcam
s et yaValla kimden bahsediyosun bilmiyorum aga da uzatmayalım bosverin 🤣
cipsReis senin önce ki nick ne merak ettim
BsÖğle vakti aydınlığında anlaşılır mı gece karanlığının derinliği?
Kasa 4k Hedef 20k
Hedefe ulasirsak önceki konudaki arkadaşlar öncelik.
Tamam reis
Geçen rollu takip edenleri sayan var mı? Bu saatte ben bile şaşırdım.bu kadar kişinin aktif olmasına bir konuda. Yeri geldi bizde listeye giremedik. Yeri geldi başkasına sözüm.var boşa takip ettin de dendi. Ama huzur kaçırmadık.Anlıyorum kanka seni ben ben kaybettiğim kuponda bile para atmışlıgım var burda aq sırf takip edenler var diye ama değmiyor aq ne yazıkki