- 18,506
- 5,581
- 113
BuralardayizTakip eden arkadaşlar bir beğenebilir mi toplaşın bir şey dicem
BuralardayizTakip eden arkadaşlar bir beğenebilir mi toplaşın bir şey dicem
Bı adım daha@SüperMario @Hakan170 @auditor87 @zeisy @lampart_21
ya aranızdan 1 kişi seçin ona rol yaptırayım. yada bir adım daha atıp kişi başı 250 ödül atayım karar sizin
1 adım daha at reis@SüperMario @Hakan170 @auditor87 @zeisy @lampart_21
ya aranızdan 1 kişi seçin ona rol yaptırayım. yada bir adım daha atıp kişi başı 250 ödül atayım karar sizin
At bir adım daha bence@SüperMario @Hakan170 @auditor87 @zeisy @lampart_21
Rolde kural yok 1 adım atıp 500ü devredebilir diğer rollcüye@SüperMario @Hakan170 @auditor87 @zeisy @lampart_21
Cok zorlamadan 1 adim daha atalim dost@SüperMario @Hakan170 @auditor87 @zeisy @lampart_21
Dost rolcü olmak istemem maksat eğlence olsun istersen devam et@SüperMario @Hakan170 @auditor87 @zeisy @lampart_21
Son bı şarkı dostRolde kural yok 1 adım atıp 500ü devredebilir diğer rollcüye
Sen 1 adım daha at gel reisRolde kural yok 1 adım atıp 500ü devredebilir diğer rollcüye
Kabul reisTamam o zaman 1 adım daha gelir tutarsa dağıtım işi @Hakan170 te kabul müdür?
Sıkıntı yok tutsun daTamam o zaman 1 adım daha gelir tutarsa dağıtım işi @Hakan170 te kabul müdür?
Umarim tutarTutmazsa köyümüze geri döneceğiz
Bol sanslarEkli dosyayı görüntüle 840688Köyden inelim şehre artık CS anlayanlar yayın linki atıcam izlesin