- 80,249
- 53,086
- 113
Bu bonusta sadece alt üst mü gecerli laİster 90a kadar 0 90+1 90+2 90+3 90+4 4 gol olsun ama yeter ki olsun 🤣
Bu bonusta sadece alt üst mü gecerli laİster 90a kadar 0 90+1 90+2 90+3 90+4 4 gol olsun ama yeter ki olsun 🤣
Alt yok sadece üst min 2 oran şartı var bideBu bonusta sadece alt üst mü gecerli la
Al benisi ne bunun kazanınca bide aynı miktarı onlardamı ekliyorAlt yok sadece üst min 2 oran şartı var bide
Onu biliyomda canliya sordun mu alt olmadigini bir ara niyetlendim sordum alt gecerliydi sankiAlt yok sadece üst min 2 oran şartı var bide
Valla kurallarda sadece üst yazıyor o yüzden üst oynadım yoksa on numara alt maçları vardıOnu biliyomda canliya sordun mu alt olmadigini bir ara niyetlendim sordum alt gecerliydi sanki
Aynen agaAl benisi ne bunun kazanınca bide aynı miktarı onlardamı ekliyor
İste bende oyle okudum bu ne sacamlik dedim sordum sanki gecerli demistiValla kurallarda sadece üst yazıyor o yüzden üst oynadım yoksa on numara alt maçları vardı
Ya etkinliğin adı gol yağmuru yani gol olacak maçları seç diyoİste bende oyle okudum bu ne sacamlik dedim sordum sanki gecerli demisti
Söylesin seç o Zaman kahinmiyim deseydin 5 maç 2 oranda iyi amaYa etkinliğin adı gol yağmuru yani gol olacak maçları seç diyo
Betnef ne olduGol.iptali de geldi bura yatar artık ümidimiz de cebimizde kalmadı. Böyle hayatın...
Yalan olduBetnef ne oldu
Anladim da sacma yav zor da baya denk gelmesi lazim bayaYa etkinliğin adı gol yağmuru yani gol olacak maçları seç diyo
Bol şanslar dostWon olursa betnefteki mevzuya destek çıkanlara öncelik.
3u won
2si beklemedeEkli dosyayı görüntüle 762372
Dededen Max win bekleyeceğime bunu beklerim valla 🤣Anladim da sacma yav zor da baya denk gelmesi lazim baya
Dogru la slot pismanliktirDededen Max win bekleyeceğime bunu beklerim valla 🤣