Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dövme Yaptırma Düşüncesi

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,587
1,305
113
Ufak bir ŞEY yaptır 🤣🤣

zeuss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
203
63
28
Pişman olursan görmeyecgin bir yerine yaptır

17alperen17200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,195
399
83
kaplama degılde benımde aklımda yazı var

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,888
4,465
113
Slm herkese 1 haftadır yoktum bi muhabbet acayim dedim sol kolumun tamamını dövme ile kaplatmayı düşünüyorum sizce absürt mü durur boynuma ufak bir şey mi yaptırsam ne diyorsunuz
Kanka dövmeye para vercen sonra yarın konu açacan evden gidiyorum 500 lirayla 1 ay nasıl geçinirim diye? Boşver dövmeyi çok para hem de kol kaplattirmak oo

17alperen17200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,195
399
83
yok randy orton tarzı yaptırıcam cocukken cıkıyordu ya wwe dövüşüyorlardı yıllar önce belki hatırlarsın ama tek kolumu yaptırcam o da solak oldugum icin sol kolum olacak
kanka buna vucut kol varsa cok ıyı durur da o bende yok ehfghofdgfddf

mustafamelis2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
491
175
43
Slm herkese 1 haftadır yoktum bi muhabbet acayim dedim sol kolumun tamamını dövme ile kaplatmayı düşünüyorum sizce absürt mü durur boynuma ufak bir şey mi yaptırsam ne diyorsunuz
Reis ben pişman oldum 10 senelik dövme lerim var tiksiniyorum artık bence hiç yaptırma

kaan990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
303
83
ya hiç yaptırma ya da çok küçük yaptır dostum

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,470
2,633
113
Lisededeyken sınıfta elemanın teki koluna dövme yaptırmıştı, gözüksün diye de sürekli gömleğinin kolunu yukarı kadar çekerdi. Komik geliyordu bana. Bir de o jölelenip piramit gibi yukarı dikilen saçları görünce gülmemek için kendimi zor tutuyordum açıkçası

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,981
1,052
113
Tavsiye etmiyorum reis. Kan verirken vs sıkıntı oluyor sonra. Birde resim defteri gibi dolanıyoruz aq. İlla yaptırcam diyorsanda ilk seferinse minimal dövme daha iyi olur. Beğenirsende zamanla yaptırırsın zaten

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,811
4,837
113
Bence görünmeyen bir yerine kobra resmi yaptır...