http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Dostlar Sizce oluru var mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetmyk

01 MYK 01
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,864
2,435
113
Neyse beyler 4öt altın olsa fakir 4ötsüz doğarmış iyi geceler :)

Deneme77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
849
113
Mod adamla konuşarak yaptığını yazmış mı ben mi yanlış görüyorum? :)

Çekiliş sahibi de işi sürekli başkalarına havale ederek hata yapmış. Öyle olunca 10 ayrı adam kafasına göre çekiliş yapmaya kalkıyor. Karmaşa oluyor. Birine havale edilecekse o mod olmalı zaten. ;)
aynen katılıyorum haklısın zaten karmaşa hep başkasının cekılıs yapması ıle uzadı.

reAper192

Don't Fear the Reaper
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,662
3,680
113
Aşağıdaki örmekteki gibi laf soktuğunu zannedip çam deviren tipler bende ilgili kişiyle uğraşma isteği uyandırır :D (ki sen bir konuşmada bunu 2 kez yaptın :))
Örnek bu :)

QUOTE="Volkan3535, post: 498933, member: 11940"]Evet cekilis sahibi dinlenmior cok iyi takip etmissin belli dost :)[/QUOTE]

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,432
178,579
113
Sabahta çekiliş yapıldı biz yönetim olarak bu şekilde karar veriyoruz..Sabah çekiliş yaptığım için Hızlı Çekiliş yapanlar bilir başlık aynı olunca tekrar yapılırsa hata verir bende NOKTA koydum çekilişi yaptım çekiliş noktaya çıktı, onu da dağıtım yapan @Oguzhankaya1998 hakkı olduğunu düşündüm sabahta belirttim limit sorunu var diye Beyler Biraz Hoşgörülü olun burda sadece bir tane çekiliş yapılmıyor gün boyu çekilişler yapılıyor dağıtımlar oluyor herkesin şansı olsun diye 10 20 lira şans parası veriliyor..Herkeste konuşmalarına dikkat etsin bir birinize karşı da saygılı olunmasını rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...