- 11,662
- 3,680
- 113
"İroniyi bile anlamamışsın eheheheheh" (ki alakası da yok)Of sabahin koru olmus soda moda cocuk gbi laf dalasi Allahimhadi iyi sabahlar
Buna soda cevabı çok çocukça oldu, pardon
Hadi iyi uykular, sabah bu kadar gergin olma.
"İroniyi bile anlamamışsın eheheheheh" (ki alakası da yok)Of sabahin koru olmus soda moda cocuk gbi laf dalasi Allahimhadi iyi sabahlar
aynen katılıyorum haklısın zaten karmaşa hep başkasının cekılıs yapması ıle uzadı.Mod adamla konuşarak yaptığını yazmış mı ben mi yanlış görüyorum?
Çekiliş sahibi de işi sürekli başkalarına havale ederek hata yapmış. Öyle olunca 10 ayrı adam kafasına göre çekiliş yapmaya kalkıyor. Karmaşa oluyor. Birine havale edilecekse o mod olmalı zaten.![]()
Sen benle.niye ugrasiosun"İroniyi bile anlamamışsın eheheheheh" (ki alakası da yok)
Buna soda cevabı çok çocukça oldu, pardon
Hadi iyi uykular, sabah bu kadar gergin olma.
Aşağıdaki örmekteki gibi laf soktuğunu zannedip çam deviren tipler bende ilgili kişiyle uğraşma isteği uyandırırSen benle.niye ugrasiosun![]()
Örnek buAşağıdaki örmekteki gibi laf soktuğunu zannedip çam deviren tipler bende ilgili kişiyle uğraşma isteği uyandırır(ki sen bir konuşmada bunu 2 kez yaptın
)
Henüz degilBsey sorcam cıkanların parası geldı mı