Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Dostlar Başımdan Bir Olaylar Geçti Bir Olaylar Geçti Bilmiyorum

bellisarius01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
328
160
43
Bundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
Ahbe dostum böyle şeyler tanidiklardan destek al parayla ne yapacağını bilemedin yada
Sana az geldi internet ağını değiştir böyle durumlarda farklı tarayıcı olsun bisiler dene yada hiç oynama çünkü bir kez kazandın mi nasıl oluyorsa insan dahada kazanamıyor bence gudubetliktendir ama böyle seylerd eilk yapacagin şey çevremden fikir almaktır aileden özellikle ailene soylesydin bu kadar kazandım diye kumara yatırmaya yüzün tutmazdi 💯😉 neyse sağlık olsun

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,357
11,462
113
Dost sen daha önce kaybettin arabayı satacam dedin sattın bastın 200 gitti 400 kaldı dedin dur dedik durmadın. Yine 500 kazanıp nasıl kaybettin . Hırs şu bu tamam da nasıl bir psikoloji bu

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,473
1,941
113
Dost sen daha önce kaybettin arabayı satacam dedin sattın bastın 200 gitti 400 kaldı dedin dur dedik durmadın. Yine 500 kazanıp nasıl kaybettin . Hırs şu bu tamam da nasıl bir psikoloji bu
Bu arkadaş olayı bambaşka seviyeye taşımış milyonda kazansa durmaz tedavi şart

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,964
605
113
Bundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
Yatırım yapma olsun bitsin site seni dışlamış

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,080
2,381
113
İyi olmuş şimdi kod kovala

FindikzaDeli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
144
347
63
Ah dost bütün borclarim kapanır hayatım düzene girerdi, geçmiş olsun, gecende hayalini kurdum lam dedim şöyle bı jackpot, altılı falan toplu para bulsam kumardan çeksem elimi eteğimi

Berkay26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,240
1,312
113
Sen bu kafayla yakinda intihar edersin hacim uyandirayim Sana.

metertutak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
201
121
43
Arkadaşlar şu saçma konuyu kapatır mısınız . Saçmalık yalan dolan yok 2 milyon kazanmış yok bilmem şöyle böyle

ykahraman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
54
28
Adamlar kazanıyor biz 0 kiskanmanin bı anlamı yok