Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Dostlar Başımdan Bir Olaylar Geçti Bir Olaylar Geçti Bilmiyorum

gamerx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,030
614
113
merak etme dünyada bunu yaşayan ne ilk kişisin ne son. o kadar büyük para kazanınca artık 1kyı 2k yapmak tatmin etmiyor
Ben az önce bu konu hakkında şöyle yazdım. Kazanan oyuncunun beyninde mutluluk hormonu salgılanır ve bu mutluluğu tekrar yaşamak ister fakat önceki gibi olmaz kaybeder hüsran olur yazdım bu mesajımı silmişler, silinme nedenini tahmin ediyorum, fakat belki bu mesaj bazılarına bir ışık oldurdu.

metertutak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
201
121
43
Bundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
Kardeşim o parayı kazandığında mutlu olduğunda burda konu açıp paylaşacaktın mutluluğunu .kazandın ses yok hepsi bitince moralim bozuk diye buraya yaz .olmaz böyle kaç kişiye dağıttın ki hiç...

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Yalnız casibom iyi kazandırıyor bu aralar arkadaşta 200k çekti yakın zamanda

gamerx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,030
614
113
Kardeşim o parayı kazandığında mutlu olduğunda burda konu açıp paylaşacaktın mutluluğunu .kazandın ses yok hepsi bitince moralim bozuk diye buraya yaz .olmaz böyle kaç kişiye dağıttın ki hiç...
Bunu söyleyen galiba 373. kişi olabilirsin ve haklısında.

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
Yalnız casibom iyi kazandırıyor bu aralar arkadaşta 200k çekti yakın zamanda
yav adam rulet oynadım diyor ne yapmış olabilir casibom? adam 12 sayısına oynadı diye litvanyadaki evolution sunucularına bağlanıp bizim bi eleman 12 oynadı buna kazandıralım sonra fazlasıyla gelir kaybeder mi dedi yani.

gamerx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,030
614
113
yav adam rulet oynadım diyor ne yapmış olabilir casibom? adam 12 sayısına oynadı diye litvanyadaki evolution sunucularına bağlanıp bizim bi eleman 12 oynadı buna kazandıralım sonra fazlasıyla gelir kaybeder mi dedi yani.
Aynen 👍

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Ben rulet oynayarak kazandi demedim ki

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Buna bir kesinlik veremezsin şansın vardır site sana kazandırır başkasına kaybettirir alır reklam kokan konuşmalar yapmayın kardeşim.
Casibomun ne reklamini yapacağım anlamadım ki betcolarin kıçı kırık kodlarını kovalarken casiboma da laf soylemezsin o da ayrı tabi

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,496
1,263
113
Bundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
hocam çok basit işte bu yüzden kumarı oynatan kazanıyo sen eğer o 500k yı alıp çatur çutur yiyip bişeyler aldıktan sonra yine herzamanki gibi 1k yatırıp devam etseydin şuan bunlara gerek yoktu kumara bağımlı olduktan sınra para algın 0 olur o 500kyı elinde görsen nakit olarak inan harcamaya kıyamassın nasıl daha iyi değerlendiririm diye düşünürsün ama banka hesabında olunca ve o kdr büyğk kazanınca bi anda nası olsa çok param var bi şekilde kazanırım kafasına girip 50k 50k satın almaya başlıyosun sonuç hüsran benden tavsiye olsun ama slot oynama pişmanlık değil 500 10mlynun olsun 0laman 2saati almaz en büyğk örnek Serdar ortaç aç aç izle konuşmalarını

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Yok kardeşim uzatma değil, sen yazdın bende cevabını verdim kasma kendini asıl sen git bak o dediğin bonusa onun bunun sitesini övmeyi bırak.
Ben casibomun neyini övdüm ? " Casibom bu aralar kazandırıyor" dedim diye siteyi övmüş mü oluyorum? Bir arkadaşım kazandı bu arkadaş da kazanmış gecen hafta bende çektim hattı sayılır bir miktar. Ben hep kazananları görmüşüm demek ki. Sen kaybeden taraftaysan ben ne yapabilirim? Sanane hem? Seni ne ilgilendirir? Sana mı düştü nutuk çekmek? Burda milyon tane site ovuluyor zaten başta sponsorların reklami sabah akşam dönüyor değil mi? Hiç bir site güvenilir değilse ne işin var burda? 35 IQ ' un ile bana ders veriyorsun?

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,053
1,716
113
öyle olur dost emin ol 1.5 milyon kazandım 200 bin yatırım yapıyordum sonra dedim sen kimsin lan 200 bin yatırım yapıyorsun köpek gittim borcumu kapattım

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Konuyu uzatıyorsun, ben sana herkes kazanacak diye birşey yok dedim sana kazandırır başkasına kaybettirir neden bu kadar emin konuşuyorsun dedim sen bu söylediğimi anlamadıysan senin IQ kaç acaba, ayıp kardeşim hemen insana IQ falan diyerek saygısızlık terbiyesizlik yapmaya ukalalık yapmaya başlıyorsun senin yaşın kaç ki benimle böyle konuşabiliyorsun. Kapa çeneni elini, yazma ortada bir sorun yokken sorun çıkarma, sen reelde de herkese böyle zıplarsan seni fena çizerler haberin olsun.
Tamam abi

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
yıl 2021 vbete her gün 10k 10k yatırıyordum inan 1 golden 1 sayıdan yatıyordum hele bi italya galler maçı vardı 1.5 üstten yatmıştı, bi tane ispanya 2.5 üst vardı dk 50 1-1 maç penaltı oldu direğe vurdu mal öyle bitti, belçika maçı 2.5 üst son maç o da 2-0 bitmişti neler neler kaçmıştı halbuki turnuvanın ilk günlerine kadar çok iyi kazanmıştım hatta bazı oe siteler paramı ödememişti

nava911

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
341
185
43
Vercegini vermiş keşke o parayla birşeyler yapsaydın en azından yaptım derdin