- 15,339
- 7,856
- 113
Yok zamanında aşka küstükAbi yoksa tövbe tövbeeee
Yok zamanında aşka küstükAbi yoksa tövbe tövbeeee
AminDi mi nasıl fena bakıyorum allahım şöyle bir çocuk nasip etsin herkese
Nude miYok zamanında aşka küstükArada güzel videolar alacağım tek tük yurt dışı arkadaşlarımız var o kadar
![]()
Abi aşkla ne işi var başkasının evinde kalmanın her şey aşk sevgi miYok zamanında aşka küstükArada güzel videolar alacağım tek tük yurt dışı arkadaşlarımız var o kadar
![]()
Abi aşkla ne işi var başkasının evinde kalmanın her şey aşk sevgi mi
Aşk ayrı diğeri ayrı abi aşkımızı yaşarız 2-3 ayda birde düşene bakarızbilmem öyle değil mi ? Aşk adamı sensin sözde ?
Konuyu bulandırıyorsun ben bana roll yaptıracağını sezdim şuanbilmem öyle değil mi ? Aşk adamı sensin sözde ?
Kuponlar sahurda sonuçlanacak gelirse bir şey yaparız da çok bir şey değilKonuyu bulandırıyorsun ben bana roll yaptıracağını sezdim şuan
Şaka diyorum abi bak sinirleniyom😡😡😡😡 kuponları at takip edim konu aç canım sıkılıyoKuponlar sahurda sonuçlanacak gelirse bir şey yaparız da çok bir şey değilufaktan yaparsın
![]()
Biraderim bir süre daha yapmayacağımŞaka diyorum abi bak sinirleniyom😡😡😡😡 kuponları at takip edim konu aç canım sıkılıyo
Kuponlar sahurda sonuçlanacsk dedin onun için dedim abi hangi kuponlar manasında . Eczacının aw o zamanBiraderim bir süre daha yapmayacağımdün 4 kupon ile 50₺ den 800 civarı para yaptık bugün son maç eczacıbaşı bizi yatırdı 1600'e adım adım gidiyordum
![]()
O gitti bir tane var bakalım gol atar falan düşük oran hepKuponlar sahurda sonuçlanacsk dedin onun için dedim abi hangi kuponlar manasında . Eczacının aw o zaman
Tmm bakim bakim ucundanO gitti bir tane var bakalım gol atar falan düşük oran hep![]()
bol şansMükemmel kupon gerçekten böylesine süper bir kuponu otursam düşünsem birdaha hazırlayamazdım.
İlk maç West Ham -Newcastle U Kg var geldi.
Fenerbahçe -Kayserispor Kg var
Zalgiris- Maccabi Tel Aviv 158 üst
Valencia -Virtus Bologna 164.5 üst
Bol şanslar
Tebrikler yazacaktın sanırım dost başka konuya yazdığını fln sandın galibabol şans
Kazancın daim olsun o zaman dostTebrikler yazacaktın sanırım dost başka konuya yazdığını fln sandın galiba
Sağol agaKazancın daim olsun o zaman dost![]()