- 77,476
- 49,752
- 113
Bol şanslar yaparsın sen 3-5 kElimiz ayağımız titriyor dost![]()
Bol şanslar yaparsın sen 3-5 kElimiz ayağımız titriyor dost![]()
At gelsinBol şanslar yaparsın sen 3-5 k
Attım ya kralAt gelsin![]()
Referans link yasak kardeşim yönetime bildirdimHoliganbet restricted country
Dear visitor, it seems you're accessing our site from a country outside our allowed region.www.holiganbet1135.com
@Enişte
HahahahahhwhshehhdReferans link yasak kardeşim yönetime bildirdim
Maalesef seni yargılamıyorum da ama böyle bir şey yapacakgücüm yok ufak bi kazanç sonrası cüzzi ödüller gönderdikKusura bakma rahatsiz ediyorum benin gibi 10larca kisi simdi size mesaj atiyodur bende onlardan biriyim ancak 3cocugum war pazartesi gunu okulllar acilacak we ben cocuklarima okul kiyafetleri we kirtasiye ihtiyaclarini alamadim cok zor durumdayim caresizim hepimiz kumarciyiz cebimizde paramiz oldugunda elimiz acik mumkun oldugunca herkese yardici olmaya calisiyoruz ilk defa forumdan birinden bu sekil yardim istiyorum 3 tane ufak cocuk icin onlari mutlu etmek egitim ihtiyaclarina azds olsa destek werebilirmisin olurda talebime olumlu donus yaparsaniz kesinlikle yardimda bulundugunuz para asla kumar oynanmicak direk cocuklarin okul ihtiyaclari icin harcanicak allah riza icin yardimci olurmusun olumlu weya olumsuz sizden bir cewap bekliyorium
Buyur dostumDost kanka
Benim ricamda oyle buyuk miktarlar degildi tamamen gonlunden ne geciyorsa neyse saglik olsun olumsuzda olsa donus sagladin teşekkürlerMaalesef seni yargılamıyorum da ama böyle bir şey yapacakgücüm yok ufak bi kazanç sonrası cüzzi ödüller gönderdik