Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Dost Rolling Alanı 💰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Dep evden güzel oynuyorda büyü mü var ne var AMK stadında

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Ne taso biriktirirdik be. Cipsleri mıncıklardım hep hangisinin içinde taso var diye de bakkal cipsleri ufalıyorum diye her seferinde seni kör olmayasıca diyip koştururdu beni😅 Güzel günlerdi
Biz cipsi taso için alırdık içinden tasoyu alır cipsi duvarın üstüne bırakırdık bıkmıştık artık yemekten o günler geri gelsin elimdeki herşey geri gitsin

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Tek kale oynuyor oe ama daha atamadı

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Kumardan örnek verecem bu zamana kadar maks win ve yüksek ödemeler aldığım oldu ama yemin ederim ki oynarken ver öde hadi güzel bi para alalım gibi hiçbir düşünce yoktu sadece attım ve oynadım zihnimden hiçbir şey geçmiyordu yani
Ne zaman şu kadar bi para alayım da maks ödesinde düşünceleri başladı oyun oynarken o gün bu gün yok abi hiçbir ödeme gelmiyor ben inanıyorum böyle şeylere ama zihinde orospu karı gibi bir şey takıldığı zaman çıkmıyor içinden
Bir söz var ya reis;
"Arzu ettiğin şeyler hep beklemediğin anda gerçekleşir. Bu, hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir."
Fakat neden böyle oluyor onu anlamaya kapasitemiz yetmiyor maalesef.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,476
49,752
113
Neden atmıyor bu ya atsana olum son dk bekletme bize

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Biz cipsi taso için alırdık içinden tasoyu alır cipsi duvarın üstüne bırakırdık bıkmıştık artık yemekten o günler geri gelsin elimdeki herşey geri gitsin
Cips yemekten bıkılmaz canım biz de zaten taso için alıyorduk da yine de cipsi yerdik yani 😅 Maalesef giden geri gelmiyor. Zaman ardına ne varsa sürükleyip götürüyor.

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
şu pikaya yıldırım verdirin gelicek kupon :D

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Cips yemekten bıkılmaz canım biz de zaten taso için alıyorduk da yine de cipsi yerdik yani 😅 Maalesef giden geri gelmiyor. Zaman ardına ne varsa sürükleyip götürüyor.
Kanka inan mahallede 10 kişiydik kimimiz zengin kimimiz fakir günde o taso için 50-60 cips alınırdı artık ye ye biyere kadar yiyemezdik, iyiki yaşamışız o günleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...