Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Dost Rolling Alanı 💰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,950
84,710
113
Bazen birşeyler oluyor elimiz ayağımız birbirine giriyor ve bir şekilde doğruyu yapacakken yapamıyoruz, kaybediyoruz parayı. İlginç gerçekten ben de anlamıyorum.
Bu evren çok ilginç bir yer dost hiçbir şey bilmiyoruz biz ama bir şeyler hayatımızı istemsiz yönlendiriyor gibi

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Bu evren çok ilginç bir yer dost hiçbir şey bilmiyoruz biz ama bir şeyler hayatımızı istemsiz yönlendiriyor gibi
Kesinlikle katılıyorum. Gizemli birşeyler var, ama bunu dine ya da başka herhangi bir şeye yorumlamıyorum. Çevrede çok değişik bir enerji var. Onunla zıtlaşmaya da gelmiyor. Sen zıtlaştıkça birşeyler tersine oluyor. Birileri resmen bizimle oynuyor. Böyle düşündükçe de insanın çıldırası geliyor.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Dakika 64 75 e kadar atın hayde

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,476
49,752
113
Üf be ya dep hadi oğlum lan hep son dk mı beklicem ben kaderim mi bu

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,950
84,710
113
Kesinlikle katılıyorum. Gizemli birşeyler var, ama bunu dine ya da başka herhangi bir şeye yorumlamıyorum. Çevrede çok değişik bir enerji var. Onunla zıtlaşmaya da gelmiyor. Sen zıtlaştıkça birşeyler tersine oluyor. Birileri resmen bizimle oynuyor. Böyle düşündükçe de insanın çıldırası geliyor.
Kumardan örnek verecem bu zamana kadar maks win ve yüksek ödemeler aldığım oldu ama yemin ederim ki oynarken ver öde hadi güzel bi para alalım gibi hiçbir düşünce yoktu sadece attım ve oynadım zihnimden hiçbir şey geçmiyordu yani
Ne zaman şu kadar bi para alayım da maks ödesinde düşünceleri başladı oyun oynarken o gün bu gün yok abi hiçbir ödeme gelmiyor ben inanıyorum böyle şeylere ama zihinde orospu karı gibi bir şey takıldığı zaman çıkmıyor içinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...