- 6,796
- 1,997
- 113
bu gece benKral adamlar saat 3ten 5e kadar takip ettiler
bu gece benKral adamlar saat 3ten 5e kadar takip ettiler
Sıkıntı yok dost sağlık olsunSabaha kadar duramam bu gece @dost yarın dükkana açıcam
umarım dost parayı vurursun bu geceSıkıntı yok dost sağlık olsun
Ben takip wdemiyroum mobilden zor oliyro ara sıra girip bakiyorumSıkıntı yok dost sağlık olsun
Daha fazlaydı dostKral adamlar saat 3ten 5e kadar takip ettiler
Aynen kral valla ben artık o kadar ezberleyebilmişim🤣Daha fazlaydı dost
Bende mobildeyim kankam yapılıyo benceBen takip wdemiyroum mobilden zor oliyro ara sıra girip bakiyorum
Aahahahah sabahladık nerdeyse 1 den 5 30 falandıAynen kral valla ben artık o kadar ezberleyebilmişim🤣
Valla ne bileyim bir giriyorum onalrca mesaj kuponu bile giremiyroumBende mobildeyim kankam yapılıyo bence
İkasbetİkrabette yüzde yüz hoşgekdin bonusu alsana kanka @dost geç mdüyo biraz ama ödüyo
Çevrim şartı neymisİkasbet
Selamun aleyküm dostlar bol sansiniz olsun inşallah varmi bizede musade takipleyelim ayıp olmazsa size tabiTemizinden bi 3-4 k yapsak yeter bu gece umarım
10 k bonusun 1.85 orandan tekli kombine istersen de 1.5 maç başı oran ana parada bi katı sadeceÇevrim şartı neymis
Bol şans brocan vur geç şansın daim ola 🙌Temizinden bi 3-4 k yapsak yeter bu gece umarım
Zor dost kazanç sınırı varmiki10 k bonusun 1.85 orandan tekli kombine istersen de 1.5 maç başı oran ana parada bi katı sadece
Ana paranın max 10 katıZor dost kazanç sınırı varmiki