- 13,382
- 3,467
- 113
Hangileri bende streamerdım eskidenvalla ben online oyunlardan çok para kazandım öğrencilik hayatımda![]()
Hangileri bende streamerdım eskidenvalla ben online oyunlardan çok para kazandım öğrencilik hayatımda![]()
LOL deHangileri bende streamerdım eskiden
Maçları hazırladın mı senAğız dadıynan bi roll yapamıyoz ya
knight online ve rise online'dan çok para kazandım üni zamanında knight online pvplerden çok kazandım.Hangileri bende streamerdım eskiden
OOOOOO LOL DEME BANA 1.2 Milyon illaoi vardı west dia 3LOL de
Kanka 2k olunca istersen çekip başka siteye at routebet hep oynadığım siteAğız dadıynan bi roll yapamıyoz ya
ağlama oynaaAğız dadıynan bi roll yapamıyoz ya
Öyle yaparız parça parçaKanka 2k olunca istersen çekip başka siteye at routebet hep oynadığım site
Oyyy iyiymişsin illaoi çok sabır işi ama Gank da yemiyo efso ben mid ve jungler dım ahri syndra liss ormanda gragas reksai ve j4OOOOOO LOL DEME BANA 1.2 Milyon illaoi vardı west dia 3
Kanka mainlerimOyyy iyiymişsin illaoi çok sabır işi ama Gank da yemiyo efso ben mid ve jungler dım ahri syndra liss ormanda gragas reksai ve j4
Routebet te yüzde 15 çevrimsiz veriyo 2000 tl ye kadar cuma günleri yüzde 20Öyle yaparız parça parça
o ne la 2si tank 2si suikastçi ruh hastasıKanka mainlerim
illaoi
Shen
Nocturne
Evelynn di
Eve çok severim eski halini çok değiştirdiler hatta banlanıyodu var ya westteKanka mainlerim
illaoi
Shen
Nocturne
Evelynn di
Kanka cidden oyun tarzını anlamaya çalışıyorum ama burst dmg seviyo bi anda pat benceo ne la 2si tank 2si suikastçi ruh hastası![]()
İşsiz ben sabit kalamadım bi heroya ama vaynede yokum ağır feedlerim 😜bu arada ünideyken ben türkiye vayne 2.siydim elmas 3