- 30,621
- 9,651
- 113
Severiz 😁😁😁😂😂😂 Şu forum aynı universite evi gibi ha yeminle
Severiz 😁😁😁😂😂😂 Şu forum aynı universite evi gibi ha yeminle
Aynen o doğru hemsoErhan yetıyo ıkısı fazla buraya
Bacanak öyle deme la bende o durumlara düşmüştüm şükür toparladim hastalık bu meretÇok zor durumda ne var ne yok bıraktı basket maçlarına ama 100 lira var maç ver de yine verir yüzsüz gibi
Hepimiz aynıyızBacanak öyle deme la bende o durumlara düşmüştüm şükür toparladim hastalık bu meret
Daha 50bin var benim ama tazminatı bekliyorum onunla kapanıyor Allah'ın izniyle birde çocukların biri konuşma problemi yaşadı o da beni bağladı biraz Rabbim sağlık versin gerisi halloluyorHepimiz aynıyız
Bize yeni konu lazım 2.22 geç ya 😁@TayfunWhite 2:22 den sonra prese baslıcam![]()
Aman gece gece parmaklardan olmayalimElimde 4 oran kombine var prakmaklarini yersin ama no money😁
Islerı varmısBize yeni konu lazım 2.22 geç ya 😁
Saate de mi baktın la hemso 😂😂😂@TayfunWhite 2:22 den sonra prese baslıcam![]()
Rabbim şifa versinDaha 50bin var benim ama tazminatı bekliyorum onunla kapanıyor Allah'ın izniyle birde çocukların biri konuşma problemi yaşadı o da beni bağladı biraz Rabbim sağlık versin gerisi halloluyor
Allah tez Zamanda şafi ismiyle şifasını versin inşallah geçmiş olsun dostumDaha 50bin var benim ama tazminatı bekliyorum onunla kapanıyor Allah'ın izniyle birde çocukların biri konuşma problemi yaşadı o da beni bağladı biraz Rabbim sağlık versin gerisi halloluyor
Beklemek bizim işimiz 😁Islerı varmıs
Amin gardasim kuruma gönderince düzeldi biraz şükür yoksa otizm diye rapor vereceklerdi Rabbim kapı açtı çok şükür ama kurum acımıyor tabiki çantada keklik misali 40 dakika eğitime 300 lira alıyorlar kuruttular ama canı sağolsun evlat başkaRabbim şifa versin
AminRabbim şifa versin
Dost kızmaz o suan salzburga sovmekle mesgulAdam gelse bize sovse yeridir ha adamın maçlarını takip etmeyip konunun içinden geçtik aw 😂
Adam gelse bize sovse yeridir ha adamın maçlarını takip etmeyip konunun içinden geçtik aw 😂