- 78,045
- 50,090
- 113
Bol şanslar yeşillensinErken saatlerde almıştım unutmuşum.
Şans dileyenlerden 1 kişiye ulaşırım.
Bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 309009
Bol şanslar dostErken saatlerde almıştım unutmuşum.
Bol şanslar
Eyvallah abiBolundan şans bakalim
Holigan bekletiyo bizi NBA baslayacak hâlâ göndermediler çekimleri yavaş olan siteleri sevmiyorum hiçBolundan şans bakalim
Özel oran geldiyse sabaha kalırHoligan bekletiyo bizi NBA baslayacak hâlâ göndermediler çekimleri yavaş olan siteleri sevmiyorum hiç
Hay awÖzel oran geldiyse sabaha kalır
Bol şansErken saatlerde almıştım unutmuşum.
Bol şanslar
Bugün baya bir holigan özel oran geldi 100 oran falan kazanan çoktur ağa sabaha kalabilirHoligan bekletiyo bizi NBA baslayacak hâlâ göndermediler çekimleri yavaş olan siteleri sevmiyorum hiç
Yapacak bir şey yok o zaman beklicez bu gece NBA oynamayağım o kadar da maç varBugün baya bir holigan özel oran geldi 100 oran falan kazanan çoktur ağa sabaha kalabilir
EyvallahBol şans dostum
Gora filmindeki sahne geldi aklıma tak burdayım nasıl saniyedeGrizzles senin aw k tekten yatcaz yine
Kanka biktim bu da tekten yatcak galiba valla varya basım dönüyor aw tekten yatmaktan kanım dondu bakıyorum tek bakıyorum tek bu nasıl basiretsizlikGora filmindeki sahne geldi aklıma tak burdayım nasıl saniyede
O yüzden kumar anlayışım tamamen tek maç üzerine kuruluKanka biktim bu da tekten yatcak galiba valla varya basım dönüyor aw tekten yatmaktan kanım dondu bakıyorum tek bakıyorum tek bu nasıl basiretsizlik
Bol şanslar hemserimErken saatlerde almıştım unutmuşum.
Bol şanslar