- 26,737
- 28,426
- 113
Ben olsam bende duşerim dost zıpkın gibi delikanlıyız kıza hak verdimbelkide cabbar diye biridir
Ben olsam bende duşerim dost zıpkın gibi delikanlıyız kıza hak verdimbelkide cabbar diye biridir
Bize bunlar denk gelmez.😂😂illa 3 korner bi PENALTI mı uygulayalım😂Nazikçe becermeye çalışıyorlar ne olcak banada bir temsilci site linki yerine kendi resmini atiyor aw ne yapacak bunla diyorum baktıkça şans getirsin diyor 🙂Ekli dosyayı görüntüle 307707
Gülüm özelden at bakayım göreyimNazikçe becermeye çalışıyorlar ne olcak banada bir temsilci site linki yerine kendi resmini atiyor aw ne yapacak bunla diyorum baktıkça şans getirsin diyor 🙂Ekli dosyayı görüntüle 307707
Kazandım ya geçen NBA birkerecik 😣 dost valla kendimde de bir cunupluk olabilir ama buraya atınca gelmiyor bir şekilde ki , buraya kupon atma sebebim aktiflik olsun beraber kazanalım vs diye ama nasip olmadı birkaç keredkr@dost neden birkere bile kazandıgını görmedim be
ZUHAHAHAHAHAHAHSHAHSHWHSHWHHSWJDNazikçe becermeye çalışıyorlar ne olcak banada bir temsilci site linki yerine kendi resmini atiyor aw ne yapacak bunla diyorum baktıkça şans getirsin diyor 🙂Ekli dosyayı görüntüle 307707
Desene abi ben penaltıcıyım ceza sahası içinde iyiyimdir diyeNazikçe becermeye çalışıyorlar ne olcak banada bir temsilci site linki yerine kendi resmini atiyor aw ne yapacak bunla diyorum baktıkça şans getirsin diyor 🙂Ekli dosyayı görüntüle 307707
Buna çekilmez kardo 🙂Gülüm özelden at bakayım göreyim
Sabır mıBuna çekilmez kardo 🙂
Olsun gülümBuna çekilmez kardo 🙂
OssbirSabır mı
Senin durumlar kötü gülüm en iyisi sen bize halllenmeden masadan kalkalimOlsun gülüm
Gel gülüm egıl bı bır şey soylicemSenin durumlar kötü gülüm en iyisi sen bize halllenmeden masadan kalkalim
Yad eller çok çekti.....ah yalan dunyaBuna çekilmez kardo 🙂