http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti dost/ Nba Canlı

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,689
50,760
113
bi tur daha atacak mısın yoksa uyumalı işler mi?
Öyle yazılanları okuyorum dost kötüyüm iyi değilim -11 im dünden zarar bugün 2k çıkardım ama neye yarar çok huzursuzum yarın risk alacağım yüksek kasa gireceğim

duzenbaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
986
113
Öyle yazılanları okuyorum dost kötüyüm iyi değilim -11 im dünden zarar bugün 2k çıkardım ama neye yarar çok huzursuzum yarın risk alacağım yüksek kasa gireceğim
gelince haber et paslaşalım maç çıkaralım. dalma öyle patatana. el birliği ile kasayı toplayalım :/

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,689
50,760
113
gelince haber et paslaşalım maç çıkaralım. dalma öyle patatana. el birliği ile kasayı toplayalım :/
Yok dost slot devam yarın öyle 3-5 falan parça parça değil direkt son bi 8 k gireceğim oldu oldu olmadk daha zorlamam çünkü 20 k zarar yazıyor zaten altınları bozacağım tekrardan

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,689
50,760
113
Canım sıkkın efkarlıyım skym bahsi slotu

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,689
50,760
113
Para gidip geliyor ama zaman çok hızlı geçiyor duygusal boşluktayım pndan kumara sarıyoruz yoksa ne derdim var zorda değilim darda değilşm aml

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,178
58,296
113
Abi nasılsın hastalanmıştın geçen biraz iyi mi işler güçler
La 1 ay oldu ancami soruyon 😁 endoskopi kolonoskopi yapilmasi gerekiyormus devletden randevu alinamiyor full dolu ozeldede 40k50k civariymis kaldik oyle

duzenbaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
986
113
Para gidip geliyor ama zaman çok hızlı geçiyor duygusal boşluktayım pndan kumara sarıyoruz yoksa ne derdim var zorda değilim darda değilşm aml
o kadar güzel söyledin ki. haklısın aw

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,689
50,760
113
Yin
La 1 ay oldu ancami soruyon 😁 endoskopi kolonoskopi yapilmasi gerekiyormus devletden randevu alinamiyor full dolu ozeldede 40k50k civariymis kaldik oyle
Geçmiş olsun abi ben şu son aylarda bayağı sardım kumara kafa dağınık şimdi aklıma geldi umarım hemen iyileşirsin

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,689
50,760
113
o kadar güzel söyledin ki. haklısın aw
Aga çok fazla eli açık davranıyoruz eşe dosta verdiğimiz paralar gelmiyor yanıltıyor insanlar canımı sıkıyorlar öte yandan işte gönül işleri falan derken pederle de ters düşüyorum e kartlarda da olunca atıyorum başlıyor mesai amkywrinde sonra zarar kar zarar kar onu topla kaybet kazan falan döngüdeyim bir artıya çıkamadım he allaha şükür durumum iyi yine de dün kaybettiğime rağmen de iyi ama olduğum yerde sayıyorum müzik yapıyorum şarkı yayınlayacağım klip çekeceğim mevcut konumdan +10 k yazmak için ceptekileri veriyoruz adam gbii bir işe girip çalışmıyoruz anca kumar anca serserilik yaş genç kanım da deli akıyor çok para yiyorum he kendi param baba parası değil ama yine de fütursuzca davranıyoruz sonra işte akılsız başın ağrısını ayaklar çekermiş hesabı yürü babam yürü tekrar tepeye

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,689
50,760
113
Hiç yoktan 700 lira veriyor kupon 30 papara keserdi 70 bir dosta atardık keyfimize bakardık miami ne diyeyim sana ya ak böyle böyle hırs yaptırıyo amk kumarı işte şimdi geliyorlar kafama sabaha sabah

duzenbaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
986
113
Aga çok fazla eli açık davranıyoruz eşe dosta verdiğimiz paralar gelmiyor yanıltıyor insanlar canımı sıkıyorlar öte yandan işte gönül işleri falan derken pederle de ters düşüyorum e kartlarda da olunca atıyorum başlıyor mesai amkywrinde sonra zarar kar zarar kar onu topla kaybet kazan falan döngüdeyim bir artıya çıkamadım he allaha şükür durumum iyi yine de dün kaybettiğime rağmen de iyi ama olduğum yerde sayıyorum müzik yapıyorum şarkı yayınlayacağım klip çekeceğim mevcut konumdan +10 k yazmak için ceptekileri veriyoruz adam gbii bir işe girip çalışmıyoruz anca kumar anca serserilik yaş genç kanım da deli akıyor çok para yiyorum he kendi param baba parası değil ama yine de fütursuzca davranıyoruz sonra işte akılsız başın ağrısını ayaklar çekermiş hesabı yürü babam yürü tekrar tepeye
Hiç yoktan 700 lira veriyor kupon 30 papara keserdi 70 bir dosta atardık keyfimize bakardık miami ne diyeyim sana ya ak böyle böyle hırs yaptırıyo amk kumarı işte şimdi geliyorlar kafama sabaha sabah
uyu sen uyu. sen bugün tamamsın. yarına yarın bakıcaz. parayı çar çur etme haftasonu müthim bülten var. yarın delilik yapma sakın

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,689
50,760
113
uyu sen uyu. sen bugün tamamsın. yarına yarın bakıcaz. parayı çar çur etme haftasonu müthim bülten var. yarın delilik yapma sakın
Bakacağız dost zaten ben kayıptayken anlaşılıyor şöyle bir +3 k yazsa varya daha yeminle 1-2 hafta oynamam ya

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,262
113
Senin güvenini kırmışlar diye suçunu biz çekiyoz ule hayaaat