- 34,546
- 19,154
- 113
17-19-21 fark gayet güzel
Kral buralar sana emanet ben takip edersem ya ban yerim bu sefer ya da telefonu falan kırarım kupon gelirse sana güzel bir miktar ulaştıracağım17-19-21 fark gayet güzel
Niye ban yiyecen kiKral buralar sana emanet ben takip edersem ya ban yerim bu sefer ya da telefonu falan kırarım kupon gelirse sana güzel bir miktar ulaştıracağım
Shellac bu aralar çok uyarıyor küfürden ben birde ölü diri ana kitap sövdüğum için daha çok kızıyor bana o yüzden takip etmiyorumNiye ban yiyecen ki
Küfür etme sende la ne gerek varShellac bu aralar çok uyarıyor küfürden ben birde ölü diri ana kitap sövdüğum için daha çok kızıyor bana o yüzden takip etmiyorum
Abi normal hayatta da gergin sinirli bir kişiliğim var tatlı dil yok bende fazla , ya küfür ya bir yerlere vurmam lazım sinirlenince geçmiyorKüfür etme sende la ne gerek var
Boşver kumar buAbi normal hayatta da gergin sinirli bir kişiliğim var tatlı dil yok bende fazla , ya küfür ya bir yerlere vurmam lazım sinirlenince geçmiyor
Yapar abi alıştım ben neyse ben bir gezeyim mahallede, evde canım sıkıldı gelirim az sonraBoston pijlik yapiyo