- 78,649
- 50,712
- 113
Bakıyorum aga gs won 1 gol lazım Psv birde bursa önde şuanne durumdayız dost
Bakıyorum aga gs won 1 gol lazım Psv birde bursa önde şuanne durumdayız dost
Geçmiş olsun kelek olmuş aga3.periyot 22 yapara aldım bursa 21 de kaldı ya yedi gene tüm paramı şerefszler![]()
Noldu bro hayırdır ne bypassı geçmiş olsunSaat 6 da ciktim ,suan moral olarak bittim damari acamadilar 2 saat ugrastilar olmadi bypass kesilckmisiz
şimdi geliyoPsv 1 gol lazım
Noldu bro hayırdır ne bypassı geçmiş olsun
Kanka takma kafanı bunlar normal şeyler çünkü normal insanlar gibi sağlıklı yaşayamıyoruz.Bugun stend icin anjio oldum takamadilar,bypass olcaz konusamiorum moralmn coktum
Cok umutluydum burdan iki yerden girdiler yarin sabaga kadar olece yatiorum kaklmk yasak biraz kndimi toplim bypassi ole olmk istiorum 15,20 gun yetr dedigin gibi herssy bizim icin cok umutluydum olmadi ,aslinda sifir bi damarim olacak kesilip biculmk korkutuyo galibaKanka takma kafanı bunlar normal şeyler çünkü normal insanlar gibi sağlıklı yaşayamıyoruz.
Düzensiz beslenme,
STRES(x100)
Genetiktede varsa
Gelmiş geçmiş olsun canını sıkman hiç bir şeyi değiştirmez.
Hayatta başımıza gelebilecek şeyler malesef, bir gün hepimizin hayatı son bulacak bu bir gerçek.
Sıkma canını buda gelir geçer...
Yapabileceğim bir şey olursa buradayım.
geçmiş olsun dayı tekrardanCok umutluydum burdan iki yerden girdiler yarin sabaga kadar olece yatiorum kaklmk yasak biraz kndimi toplim bypassi ole olmk istiorum 15,20 gun yetr dedigin gibi herssy bizim icin cok umutluydum olmadi ,aslinda sifir bi damarim olacak kesilip biculmk korkutuyo galiba
Dayım geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallahCok umutluydum burdan iki yerden girdiler yarin sabaga kadar olece yatiorum kaklmk yasak biraz kndimi toplim bypassi ole olmk istiorum 15,20 gun yetr dedigin gibi herssy bizim icin cok umutluydum olmadi ,aslinda sifir bi damarim olacak kesilip biculmk korkutuyo galiba
Geçmiş olsun reis@Daimon iki konu da lose