http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti dost | Market Fişi (2)

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,465
25,820
113
Saat 6 da ciktim ,suan moral olarak bittim damari acamadilar 2 saat ugrastilar olmadi bypass kesilckmisiz

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Bugun stend icin anjio oldum takamadilar,bypass olcaz konusamiorum moralmn coktum
Kanka takma kafanı bunlar normal şeyler çünkü normal insanlar gibi sağlıklı yaşayamıyoruz.
Düzensiz beslenme,
STRES(x100)
Genetiktede varsa
Gelmiş geçmiş olsun canını sıkman hiç bir şeyi değiştirmez.
Hayatta başımıza gelebilecek şeyler malesef, bir gün hepimizin hayatı son bulacak bu bir gerçek.
Sıkma canını buda gelir geçer...
Yapabileceğim bir şey olursa buradayım.

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,465
25,820
113
Kanka takma kafanı bunlar normal şeyler çünkü normal insanlar gibi sağlıklı yaşayamıyoruz.
Düzensiz beslenme,
STRES(x100)
Genetiktede varsa
Gelmiş geçmiş olsun canını sıkman hiç bir şeyi değiştirmez.
Hayatta başımıza gelebilecek şeyler malesef, bir gün hepimizin hayatı son bulacak bu bir gerçek.
Sıkma canını buda gelir geçer...
Yapabileceğim bir şey olursa buradayım.
Cok umutluydum burdan iki yerden girdiler yarin sabaga kadar olece yatiorum kaklmk yasak biraz kndimi toplim bypassi ole olmk istiorum 15,20 gun yetr dedigin gibi herssy bizim icin cok umutluydum olmadi ,aslinda sifir bi damarim olacak kesilip biculmk korkutuyo galiba

arkanabakma

Vakıfbank'tan Fatma
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,773
3,034
113
Cok umutluydum burdan iki yerden girdiler yarin sabaga kadar olece yatiorum kaklmk yasak biraz kndimi toplim bypassi ole olmk istiorum 15,20 gun yetr dedigin gibi herssy bizim icin cok umutluydum olmadi ,aslinda sifir bi damarim olacak kesilip biculmk korkutuyo galiba
geçmiş olsun dayı tekrardan

arkanabakma

Vakıfbank'tan Fatma
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,773
3,034
113
bursa berbat etti ya

Son düzenleme:

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,649
50,712
113
Dayım geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,895
2,167
113
futbola başka oyun girdimi mutlaka yatıyorum dün 4 CL bildim yanına tenisten yattık