HoliganBro bu ozel oran hangi sitede
Cano gönlünden koparsa neden olmasın kupon gelmez vs mahçup olmayalım sonra sanaArkadaş yarını beklemesin uygun görürsen senin adına 250 tl arkadaşa atayim yarım saate atarim
Holi dostumBro bu ozel oran hangi sitede
Bence de mahcup olmayalım gelirse cano beni görür zatenCano gönlünden koparsa neden olmasın kupon gelmez vs mahçup olmayalım sonra sana
Sen yarina kadar bekletme ,ben atayim o zamn ,yarin kuponunda görüşürüzCano gönlünden koparsa neden olmasın kupon gelmez vs mahçup olmayalım sonra sana
Sağol dost sana daBol sanslar
Karşılık beklemiyorum kuponu gelmezse de sorun degilBence de mahcup olmayalım gelirse cano beni görür zaten
Yok dost sağol hiç seni zor duruma sokmayalım hallederiz yarın. İnce düşüncen için sağol yine deSen yarina kadar bekletme ,ben atayim o zamn ,yarin kuponunda görüşürüz![]()
Olsun cano neden cebinden eksiltelimKarşılık beklemiyorum kuponu gelmezse de sorun degil
Dmden iban alayim o vakitBence de mahcup olmayalım gelirse cano beni görür zaten
Kalpler bir kardeşimÖte yandan @JayJayOkocha @Marley15 daha sayamadığım 5-6 kişi daha var
Eyvallah abi sendeKalpler bir kardeşim
Seviliyorsun
Eyvallah kardom bol bol şansÖte yandan @JayJayOkocha @Marley15 daha sayamadığım 5-6 kişi daha var
Uyku yok maçı izliyorum 2. Atsalardı ilk yarıda iyiydi@ozzy1221 sen anca uyu