Yerim canını inşallah gelir cano başkan seni ne zaman mod yapıyormuş 😁
Selamın aleyküm bol şanslar sözüm vardı dosta ödül gelirse @ozzy1221
Birde takip eden bir dosta daha ulaşırız.
Ekli dosyayı görüntüle 814790
Bilmiyorum da bazı üyelerin tavırları canımı sıktı biz zamanında bu foruma tgden üye çekiyorduk gelmişler boş yapıyorlarYerim canını inşallah gelir cano başkan seni ne zaman mod yapıyormuş 😁
Boşver cano bilen biliyor bilmeyene ne anlatsan boşBilmiyorum da bazı üyelerin tavırları canımı sıktı biz zamanında bu foruma tgden üye çekiyorduk gelmişler boş yapıyorlarbilmiyorlar arka planı neyse
Bol sanslar kanka
Selamın aleyküm bol şanslar sözüm vardı dosta ödül gelirse @ozzy1221
Birde takip eden bir dosta daha ulaşırız.
Ekli dosyayı görüntüle 814790
Aynen öyle forum bu kadar canlıysa ben ve 5-10 üye sayesinde pek muhabbetimiz kalmasa da şu an bu forumda @Novasky umut abinin de payı büyüktürBoşver cano bilen biliyor bilmeyene ne anlatsan boş
Öte yandan @JayJayOkocha @Marley15 daha sayamadığım 5-6 kişi daha varAynen öyle forum bu kadar canlıysa ben ve 5-10 üye sayesinde pek muhabbetimiz kalmasa da şu an bu forumda @Novasky umut abinin de payı büyüktür
Sağol dostBol sanslar kanka
Elbet görenler el atar cano sık dişini az daha 😁Aynen öyle forum bu kadar canlıysa ben ve 5-10 üye sayesinde pek muhabbetimiz kalmasa da şu an bu forumda @Novasky umut abinin de payı büyüktür
Neye el atacaklar laElbet görenler el atar cano sık dişini az daha 😁
Hepsi eski üyeler zatenÖte yandan @JayJayOkocha @Marley15 daha sayamadığım 5-6 kişi daha var
La dur hemen aklın oraya gidiyor duejdjeuxusNeye el atacaklar lahahahahhahsd
Aynen kanka baba adamlardır bunlar forumda yeniler bilmezler arada görüyorum saygısızlık yapılıyor da işte herkes yerini bilmiyorHepsi eski üyeler zaten
O değil de senin şu pavyondan karı çıkarmanı dünya gözüyle görmek istiyorum 1 defa duejdjejd
La yok onu demedim el atarlar lafını anlamadımLa dur hemen aklın oraya gidiyor duejdjeuxus
Hahahahahhshshzgsgdhshshwhsh la dur kafamı karıştırmaO değil de senin şu pavyondan karı çıkarmanı dünya gözüyle görmek istiyorum 1 defa duejdjejd
Başkan diyorum el atar duruma herhalde eski üyelere kıyak geçerler elbetLa yok onu demedim el atarlar lafını anlamadım
Hadi gel İstanbula parayı vuralım pavyona gidelim ekdjeudHahahahahhshshzgsgdhshshwhsh la dur kafamı karıştırma