- 78,698
- 50,771
- 113
7 korner oldu 1 gol olamadı bizim köyde 5 korner 1 gol sayılır
Birde çayın yanına mis gibi 3lü saralımToteme bak çay demle demişler,,gol gelsede suyu isitsak
Aaa samsun dostKalan ömrün güzel olsunda
Samsunlumusun sen ...yuh ya
.yıllardır ben seni niye 71 plaka biliyordum
Beni bilirsin distin reis elinde mızrak gtünde yaprak olmadan oynamamCanlı skor sitesinde maç yok everyden bakıyoruz çok aradın mı kardeşim bu ligi
Bunların basketinden başka branşa oynamayacaksın 😄
Yaaa harbi çocukluğumuzda öyleydi...hey gidi yıllar heyyyy7 korner oldu 1 gol olamadı bizim köyde 5 korner 1 gol sayılır
Yeni nesil yaşlılar artık iyice telefon bilgisayar kurdu oldu helal keskin amcama, rahmetli babama Android telefonu öğretene kadar canım çıkmıştı bir türlü tam da öğrenememişti😅Tam plakamdayim
55
Allah rahmet eylesinYeni nesil yaşlılar artık iyice telefon bilgisayar kurdu oldu helal keskin amcama, rahmetli babama Android telefonu öğretene kadar canım çıkmıştı bir türlü tam da öğrenememişti😅
Mal çıktı bunlarŞu baskiya 1 gol at ya
Mekanı cennet olsunYeni nesil yaşlılar artık iyice telefon bilgisayar kurdu oldu helal keskin amcama, rahmetli babama Android telefonu öğretene kadar canım çıkmıştı bir türlü tam da öğrenememişti😅
Amin inşallah keskin dayıcımAllah rahmet eylesin
Amin dost inşallah 🙏Mekanı cennet olsun
Benim iki çocuk telefoncu sıkıntı yok dostYeni nesil yaşlılar artık iyice telefon bilgisayar kurdu oldu helal keskin amcama, rahmetli babama Android telefonu öğretene kadar canım çıkmıştı bir türlü tam da öğrenememişti😅