- 77,631
- 49,883
- 113
Olum ben seni hiç zengin göremiyorum ki hep küçük Emrah’a bağlıyon pozitif düşünsen kazanıcanKanka sıfır olunca cepte 1k da padişah yapıyor insanı valla
Olum ben seni hiç zengin göremiyorum ki hep küçük Emrah’a bağlıyon pozitif düşünsen kazanıcanKanka sıfır olunca cepte 1k da padişah yapıyor insanı valla
Kanka para parayı getiriyor benim önce parayı bulmam lazım özel oranlardan vursam heleOlum ben seni hiç zengin göremiyorum ki hep küçük Emrah’a bağlıyon pozitif düşünsen kazanıcan
Bende 2014 bitirdim Giresunda ama bölümün iyiymiş sağlık olsun hayırlısı olmuştur umarım senin icinmezun değilim ailevi sebeplerden bıraktım 2015 girişli
Ben sana birkaç taktik vereyim sermaye yapman için daha sonraKanka para parayı getiriyor benim önce parayı bulmam lazım özel oranlardan vursam hele
Olur dost çok iyi olur vallaBen sana birkaç taktik vereyim sermaye yapman için daha sonra
yok be ne hayırlı olacak yaşamak için yaşıyoruz artıkBende 2014 bitirdim Giresunda ama bölümün iyiymiş sağlık olsun hayırlısı olmuştur umarım senin icin
Ne kusuru dost canın sağolsun geçmiş olsun <3Başaramadık la kusura bakmayın