- 48,743
- 53,285
- 113
sıkıntı yok Dost Kankardesler Kolısyonu kuralım
sıkıntı yok Dost Kankardesler Kolısyonu kuralım
İnşallah çıkar bize dost bu enişte tek girdiği çekilişte site bozuluyor o kadar cenabet bize çıkar eğer çıkarsasıkıntı yok Dost Kankardesler Kolısyonu kuralım
Novasky 9 bin basmış yarım saat önce sana göre iyi para mahocum180 yapıyor dost iyi para
Allah daha çok versin ona da sana daNovasky 9 bin basmış yarım saat önce sana göre iyi para mahocum
BaslamadiBiz baskete başladık dost sen Nerdesin
bedava parayı sevmıyen adam gotunu kasırmıs enıste bolsansNovasky 9 bin basmış yarım saat önce sana göre iyi para mahocum
Ztn yapacak birseyimiz yok dost ulke gitmis elden herkesin gozunu korkuttular ses cikarirsan hemen hapise atyrlar Allah sonumuzu hayir etsinBoşver dayıcım biz önümüze bakalım
Bende 0 şuan 550 cıksada oda 5 dk ya giderAllah daha çok versin ona da sana da
Allah'ın sevmediği kul listesinde ilk 3 ben varimdir dost 2 aydır bir işimiz mı doğru gitmez 4 gündür sigara yok bir tek kötü yola düşmediğimiz kaldı oda yakın zamanda olurBende 0 şuan 550 cıksada oda 5 dk ya gider
Bornova sokağını yenıden değerlendir mahocum yesılyurttan dolmuş vardır orayaAllah'ın sevmediği kul listesinde ilk 3 ben varimdir dost 2 aydır bir işimiz mı doğru gitmez 4 gündür sigara yok bir tek kötü yola düşmediğimiz kaldı oda yakın zamanda olur
Tamam vermessen verme sizene nerde naptigimdan iyi ki takiliyoruz burda bi de hesap vericez adamlara@Explosen16 reis yanlış anlama kimseyi kırmak istemem ama söylemeden edemeyeceğim, çalışıyorsun geceleri giriyorsun foruma rolleri takip ediyorsun, başka forumlards ds aynısını yapıyormuşsun ben bu menfaat işlerini hiç sevmeyen bi adamım, bakıyorum forumda aylardır tek etkinlik yapmamışsın ben dün gece 400 kazanıp 150sini 2 kişiye dsğıttım sen maaşı alıp bir kere olsun roll etkinlik vs bir şey açmıyorsun, takip etmek istersen edebilirsin ama ben herhangi bi etkinliğimde sana herhangi bi ödül göndermem ne roll ne çekiliş, kusura bakma
Yok dost o kadar düşmedik daha Allah düşürmesin Allah sizin dostları başımızdan eksik etmesin buluruz sigara parası birazdanBornova sokağını yenıden değerlendir mahocum yesılyurttan dolmuş vardır oraya
Kordona falan qitme dost 😂Allah'ın sevmediği kul listesinde ilk 3 ben varimdir dost 2 aydır bir işimiz mı doğru gitmez 4 gündür sigara yok bir tek kötü yola düşmediğimiz kaldı oda yakın zamanda olur
Yok beni ilgilendirmez ben sadece üyelere bakıyorum kim ne yapıyor ne kadar paylaşıyor etkinlik yapıyor ona göre konuşuyorum farkındaysan konuştuğum, param olduğunda paylaştığım adamlarda hep aktif üyeler, ben forumda 1 2 k borç alabilecek emanet para saklayabilecek güven veriyorum karşımdakine çünkü aktifim ama sen öyle değilsin nöbetin bitene kadar ne koparsam kar diyorsun keza konulara da bize de düşer mi vs gibi cümlelerle giriyorsunTamam vermessen verme sizene nerde naptigimdan iyi ki takiliyoruz burda bi de hesap vericez adamlara
Bu korkuyla sigara sıcarsın birazdan mahocumYok dost o kadar düşmedik daha Allah düşürmesin Allah sizin dostları başımızdan eksik etmesin buluruz sigara parası birazdan
helal Yegen Konus arkandayım ben senin Yerine 2 gun hucre cezası alırımYok beni ilgilendirmez ben sadece üyelere bakıyorum kim ne yapıyor ne kadar paylaşıyor etkinlik yapıyor ona göre konuşuyorum farkındaysan konuştuğum, param olduğunda paylaştığım adamlarda hep aktif üyeler, ben forumda 1 2 k borç alabilecek emanet para saklayabilecek güven veriyorum karşımdakine çünkü aktifim ama sen öyle değilsin nöbetin bitene kadar ne koparsam kar diyorsun keza konulara da bize de düşer mi vs gibi cümlelerle giriyorsun
London değil miydi oKordona falan qitme dost 😂
Bol bol şanslar 🙏Şimdiden paylaşayım işlerim var gece buluşalım bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 387789