- 17,800
- 13,607
- 113
Bir kişi şanına yakismaz başkanbol şanslar dost , geceleri seçeriz aktif üyelerden sırayla gece rollingi açarız artık![]()
.çok az degilmi bir kişi..bak çay suyu koyacam ona gore
Bir kişi şanına yakismaz başkanbol şanslar dost , geceleri seçeriz aktif üyelerden sırayla gece rollingi açarız artık![]()
Büyüksün baskannnnimmbol şanslar dost , geceleri seçeriz aktif üyelerden sırayla gece rollingi açarız artık![]()
Bolsans dostSelam dostlar @Başkan ım al şunu rolling dersi ver dedi kabul ettik.
bol şanslar hedefe ulaşırsak 1 kişiye ulaşırız.
heyecan olsun üstad herkese 1 gecede yaparsak olmaz yavaş yavaş herkes yaparBir kişi şanına yakismaz başkan
Başkanım talibim role kendimi iyi hissediyorum hazırlıklar tamam ver yetkiyi gör etkiyibol şanslar dost , geceleri seçeriz aktif üyelerden sırayla gece rollingi açarız artık![]()
Hissede hissede diyor başkan beyheyecan olsun üstad herkese 1 gecede yaparsak olmaz yavaş yavaş herkes yapar![]()
Kral bak Dost kapı açtı sen daha ne istiyorsunBir kişi şanına yakismaz başkan
Hadi bu gece beleş olsun çaylar...yeterki kazansın dost,muhabbet dönsün konuda o yeter bizeheyecan olsun üstad herkese 1 gecede yaparsak olmaz yavaş yavaş herkes yapar![]()
Sağolasın dost hoşgeldinBol şanslar dost
Kazanmani istiyorum...Kral bak Dost kapı açtı sen daha ne istiyorsun![]()
YapıcamKazanmani istiyorum...
Kesene bereket dostbol şanslar dost , geceleri seçeriz aktif üyelerden sırayla gece rollingi açarız artık![]()
Biliyorum olacak bukezYapıcam
Sen bi kaçak çay koy İsa abi yanına Doritos cubun ve bounty alıp geliyorum Halep'tenKazanmani istiyorum...
Başaracağız kazanacağınızYapıcam
Bol şanslar bakalım
2 rolldür son adımda patlıyorumBol şanslar bakalım