- 7,149
- 2,884
- 113
dost dost diye diye nicesine sarldımmmgeliyor yeni adım
benim sadık yarimmm
kara topraktırrr
dost dost diye diye nicesine sarldımmmgeliyor yeni adım
Dediğim gibi kim ne bilir beni bağlamaz. Milletim lafıyla iş yapsaydım eski forumda sana neler yaptıklarını biliyorsun değil mi. Sana sırt çevirmesini gibi bu adamada cevirmemvalla hiç sanmıyorum bro, para için kaç takla attığını çoğu kişi biliyor
Gelsinn
Bol şanslar
Evren bize guarani maçında bir gol daha verecek yedi yedi yedi aldım yaladım yuttum
Saplake gelsin. Futbol takip etmeyi sevmiyorum diye takip etmedimgeliyor yeni adım
eski forum diye bişey kalmadı orda kimse yok anca 3-5 kişi.Dediğim gibi kim ne bilir beni bağlamaz. Milletim lafıyla iş yapsaydım eski forumda sana neler yaptıklarını biliyorsun değil mi. Sana sırt çevirmesini gibi bu adamada cevirmem
İşte mesele forum v.s değil. Mesele şu an senin sınama yaptığını zamanında millette sana yaptı. Bu durumda senin aynı pozisyona düşüp bu adama yapmaman lazimdieski forum diye bişey kalmadı orda kimse yok anca 3-5 kişi.
biz bıraktık banlattık kendimizi.
tabi herkesin görüşü fikri kendine
Vermedi şerefsizVara bakıyo gol
Yaaa yarma ya benim yazdıklarıma bakıp yazıyo 😂😂
Kopyala yapıştır yapiyom😀Yaaa yarma ya benim yazdıklarıma bakıp yazıyo 😂😂
Farkındayım zaten themachinenin rolünden kazandın okachanın rolünde basket sayıyon. Burda birisi bişey yazarsa bildirimden bakıyon gol yazdıysa sende gol yazıyon az önceki golde de aynısını yaptın 😂Kopyala yapıştır yapiyom😀
Son 100 Brezilya voleybol kızların MK 12-9 önde 14-12 oldu 14-16 oluyor 15 e önce ulaşsa son 100 tl 400 olacaktı battıkcyberlar öle la uzak duracaksın onlardan mk