- 15,861
- 4,535
- 113
Golll
Sen ben yeterKimsede takip etmiyor herkes zengin sanırım
Parası olanlarda takip ediyor genelde bu forumda 😂Kimsede takip etmiyor herkes zengin sanırım
Uğraşma knk şu adamla aklı başında adamsınhayret maymun bu konuda yok![]()
Turboyu biliyorsun dimi hani bu ondan daha beter görünce dayanamıyorumUğraşma knk şu adamla aklı başında adamsın
Salak gibi kayıp bonusu katlayıp çekmiyorum malım mkParası olanlarda takip ediyor genelde bu forumda 😂
Daha beterleride var roll takip etmekten mesaj sayılarını forum kaldırmıyor 😂😂Turboyu biliyorsun dimi hani bu ondan daha beter görünce dayanamıyorum![]()
Kim ne düşünür bilmem. Burada benim ilk 3 listeme girer adamlık konusunda.Turboyu biliyorsun dimi hani bu ondan daha beter görünce dayanamıyorum![]()
Hepimiz öyleyiz reyisSalak gibi kayıp bonusu katlayıp çekmiyorum malım mk
o herkeste var malesef 120 lira kayıp bonusunu 2k yaptım çekeyim dedi yanlışlıkla rulette bahsi tekrar ettim panikleyip süre bitti mk para olmayan sayı geldiSalak gibi kayıp bonusu katlayıp çekmiyorum malım mk
Geçmiş olsuno herkeste var malesef 120 lira kayıp bonusunu 2k yaptım çekeyim dedi yanlışlıkla rulette bahsi tekrar ettim panikleyip süre bitti mk para olmayan sayı geldi![]()
valla hiç sanmıyorum bro, para için kaç takla attığını çoğu kişi biliyorKim ne düşünür bilmem. Burada benim ilk 3 listeme girer adamlık konusunda.
700 küsur yapmıştım 20-13 o de 20-20 bitiyor şikecilero herkeste var malesef 120 lira kayıp bonusunu 2k yaptım çekeyim dedi yanlışlıkla rulette bahsi tekrar ettim panikleyip süre bitti mk para olmayan sayı geldi![]()
cyberlar öle la uzak duracaksın onlardan mk700 küsur yapmıştım 20-13 o de 20-20 bitiyor şikeciler
Gelsin dostgeliyor yeni adım