- 31,888
- 13,783
- 113
Beklenen ve özlenensin apiim benm@Barakuda09
@Azadi6321
@Nevalcura
@JoeQuanqa
@Aekrem
Katılım bitti ulaşırsak size atıcam uyuyorum yavaştan öğlene kadar sonuçlanır hepimiz uyanmış oluruz devam ederiz
Beklenen ve özlenensin apiim benm@Barakuda09
@Azadi6321
@Nevalcura
@JoeQuanqa
@Aekrem
Katılım bitti ulaşırsak size atıcam uyuyorum yavaştan öğlene kadar sonuçlanır hepimiz uyanmış oluruz devam ederiz
Ben katılamayabilirim dost 18:00 gibi anca kalkarım 😂@Barakuda09
@Azadi6321
@Nevalcura
@JoeQuanqa
@Aekrem
Tamam uyu Allah rahatlık versinDost sabah 11 den beri ayaktayım ondan
Tamam dost eyvallah@Barakuda09
@Azadi6321
@Nevalcura
@JoeQuanqa
@Aekrem
Olsun sorun yok bu kadar takip ettin zatenBen katılamayabilirim dost 18:00 gibi anca kalkarım 😂
Sağolasın dost inşallah kazanırsınız amacınıza ulaşırsınızOlsun sorun yok bu kadar takip ettin zaten
Sen deİyi uykular dostlar görüşürüz Allah’a Emanetsiniz.
Benlik hiç sorun yok dost para senin istediğin gibi ister 200 oran yap ister 5 oran farketmez yani bizlikYa da uyanınca şöyle bi 5 oran kombine mi yapsam hem daha iyi para bırakır ne dersiniz
Yoğamuğben yattım mı 2/3 qün uyurum öle 12 saat uyku kesmio
Şahit olmadınmi bi kac yüz defa aaa 😊Yoğamuğ
Sen nasil istersen adaş hersey sende 👍Ya da uyanınca şöyle bi 5 oran kombine mi yapsam hem daha iyi para bırakır ne dersiniz
Kafana göre takıl yeterli hedefe ulaşYa da uyanınca şöyle bi 5 oran kombine mi yapsam hem daha iyi para bırakır ne dersiniz
Allah rahatlik versin ozmn herkeseUyuyorum ben de fena bastırdı uyku herkes Allaha emanet kendinize iyi bakın
Bakalım umarım yansır öğleye kadarUlan 40 yılda bir roll takibi yapmaya niyetlendim başka işe dalıp unuttuk. Neyse ki kazanmışsın.
Geçen hafta BetCo beni 24 saate yakın bekletti. Hani 24 saat dediysem maç ertelendiği için falan değil ha düz oynanıp bitmiş maçtı. Umarım seninki bir an önce yansır.