- 30,149
- 22,112
- 113
Abımmmbugün 125'e 2100 iyiydi dimi abim göz gezdirme vaktin oldu mu
Abımmmbugün 125'e 2100 iyiydi dimi abim göz gezdirme vaktin oldu mu
valla ben 19 koydum etiketlediği haricinde o öttürür şimdi 10a düşerArkadaş usenmedwn bide kontrol ediyor helal yeğen arada bizi kaynatma da
ben her aldigimda actim valla son 1 haftadir kimden alsam roll acıyorum @qguzh4nn0 nerdesin be erkenden gittin bu gece morali bozuldu oguzhaninRoll acarsın alırsan odul
başarılıydı ama dimi metin abiAbımmm
Muhammet10Ahmet givi bi eleman vardi saniyede 5 mesaj atan kimdi o meto
Bana yaziyordu sonra kayboldu. Gunduz yazayım bakayim kerataya.Dubai çikolatası nerde çakma Dubai
😆😆😆 Tamam tamam hadi bak keyfine sen seviliyosunya alkollü adama kupon atıyon sende var ya![]()
Dost nerdesin evlatların başardıGüncel durum ne dost
Konunun senle ne alakası var la yanlıslıkla bu hesapla mı cvb verdın 😀ben her aldigimda actim valla son 1 haftadir kimden alsam roll acıyorum @qguzh4nn0 nerdesin be erkenden gittin bu gece morali bozuldu oguzhanin![]()
Ağır bağımlı geleceği parlakBana yaziyordu sonra kayboldu. Gunduz yazayım bakayim kerataya.
Ahmet gelistirmis ama kendini. Roll falan aciyor sjsjsjsMuhammet10
o şimdi kafayı yiyor 50.sayfaya kadar aldım ben rolü 19 kişi çıktı o adam elemeye çalışıyor bu takip etmiş etmemiş diyeDost nerdesin evlatların başardı
Hahaha😄😄@dost şu listeye sen el at.adam alkollü herkesi almış listeye😀
Fena bi elaman ya ben seviyordum. Ilk beni dolandirmisti ama telafi etmisti 😅Ağır bağımlı geleceği parlak
peki fatihh eyvallahhh.... unutmayıız..@dost şu listeye sen el at.adam alkollü herkesi almış listeye😀
Dost bırak listeyi sen paranin peşine dusvalla ben 19 koydum etiketlediği haricinde o öttürür şimdi 10a düşer![]()