liste talebiniz islem sirasindadir. en kisa sürede sonuçlanacaktır.benim attığım listeye bir de dost göz gezdiriyor.
Bundan bahesdiyoruz bizde.butun bahsi takip edenleri aldım diyo listeye.haksizlik olmuyomu4 saattir takip edenlere.bunu demek istiyoruz bizde reisTakip etmeyen adamı yazmam roll dediğin her dk takip edilir 3 mesaj yazıp giden adam yazılmaz dost. Yeni gelmedik buralara
liste savaşı oran 1.20 ye düştübu şero beni benden alıyor 10 kişiye düşürecek listeyi@dost
Bu satde dede uyumustur belki kolları havada yatmıştırHelal dayıcım çıkarda bu pastanın gölgesinde dede çevirelim
canlıdan oynamak lazım abiliste savaşı oran 1.20 ye düştü
Roll acarsın alırsan odulcanlıdan oynamak lazım abi
bugün 125'e 2100 iyiydi dimi abim göz gezdirme vaktin oldu muRoll acarsın alırsan odul
vur masaya ses gelsin boş yapmaTakip etmeyen adamı yazmam roll dediğin her dk takip edilir 3 mesaj yazıp giden adam yazılmaz dost. Yeni gelmedik buralara
Sen nerdesin ya dost biz seni öldü diye gömdük geçenlerdeOnline admin varsa listeden sonra hemen konuyu kitlesin ki kafalar şişmesin
Ahmet givi bi eleman vardi saniyede 5 mesaj atan kimdi o metoRoll acarsın alırsan odul
BencedeeeTakip etmeyen adamı yazmam roll dediğin her dk takip edilir 3 mesaj yazıp giden adam yazılmaz dost. Yeni gelmedik buralara
Meksika yokla kalan maçlarda hangi kuponu baktın sen iyi değilsin 😆gelir gelirrrr meksika varsaaa
Eniste sosyallesmistim yanlislikla 😂😂Sen nerdesin ya dost biz seni öldü diye gömdük geçenlerde
Arkadaş usenmedwn bide kontrol ediyor helal yeğen arada bizi kaynatma davur masaya ses gelsin boş yapma![]()
ya alkollü adama kupon atıyon sende var yaMeksika yokla kalan maçlarda hangi kuponu baktın sen iyi değilsin 😆
Dubai çikolatası nerde çakma DubaiEniste sosyallesmistim yanlislikla 😂😂